ביתבשרמדליוני עגל

מדריך בישול מומחה להלבנת מדליוני עגל

האם אתה מחפש להעלות את כישורי הבישול שלך לשלב הבא? אולי אתה מחפש טכניקה חדשה להוסיף לארסנל הקולינרי שלך? אל תסתכל רחוק יותר מאשר להלבין מדליוני עגל! מדריך בישול מומחה זה ייקח אותך בכל השלבים הדרושים כדי להשיג מדליוני עגל רכים וטעימים לחלוטין בכל פעם. מבחירת נתח הבשר הנכון ועד שליטה בתהליך ההלבנה, תלמדו את כל מה שאתם צריכים לדעת כדי להרשים את האורחים בארוחת הערב או פשוט לפנק את עצמכם בארוחה טעימה. אז, תפסו את הסינר והתכוננו לקחת את משחק הבישול שלכם לגבהים חדשים עם המדריך המקיף הזה להלבנת מדליוני עגל.

איך להלבין מדליוני עגל

סעיף 1: בחירת נתח הבשר הנכון

הצעד הראשון בהשגת מדליוני עגל מולבנים בצורה מושלמת הוא בחירת נתח הבשר הנכון. תרצה לבחור חתך עדין ורזה, עם רקמת חיבור מינימלית. חלק מהנתחים הפופולריים להלבנה כוללים שקד, סינטה ועין עגולה. בבחירת הבשר שלך, חשוב לחפש נתחים אחידים בגודל ובעובי, שכן זה יבטיח בישול אחיד.

לאחר שבחרתם את נתח הבשר שלכם, הגיע הזמן להכין אותו להלבנה. התחל בקיצוץ כל עודפי שומן או עור כסף מהבשר. זה לא רק ישפר את מרקם הבשר אלא גם יפחית את הסיכון להתלקחות במהלך הבישול. לאחר מכן, מתבלים את הבשר בתבלינים ובעשבי תיבול הרצויים. תערובת פשוטה של מלח, פלפל ואבקת שום היא בחירה קלאסית, אבל אל תהסס להיות יצירתי עם התבלינים שלך.

לאחר התיבול, הגיע הזמן לעבור לתהליך ההלבנה. ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה. בזמן שהמים מתחממים, הכינו קערה גדולה של מי קרח. זה ישמש כדי לזעזע את הבשר לאחר ההלבנה, מה שעוזר לעצור את תהליך הבישול ולנעול את המיצים.

סעיף 2: הלבנת מדליוני העגל

עכשיו כשהבשר שלך מוכן והמים שלך רותחים, הגיע הזמן להתחיל להלבין. מוסיפים בזהירות את מדליוני העגל למים הרותחים ומבשלים 1-2 דקות, תלוי בעובי הבשר. הלבנה ממושכת מדי עלולה לגרום לבשר מבושל יתר על המידה וקשה, לכן הקפידו לעקוב מקרוב אחר תהליך הבישול.

לאחר שהבשר מולבן, מוציאים אותו מהמים הרותחים בעזרת כף מחוררת ומעבירים אותו מיד לקערת מי הקרח. מניחים לבשר להתקרר במי הקרח למשך 1-2 דקות, או עד שהוא מתקרר לחלוטין. זה יעזור לנעול את הטעם והמרקם של הבשר, וכתוצאה מכך מדליוני עגל רכים ועסיסיים.

לאחר הקירור, מוציאים את הבשר ממי הקרח ומייבשים אותו במגבת נייר. בשלב זה, ניתן לצלות את הבשר, לצלות או להקפיץ אותו עד לרמת העשייה הרצויה. לקבלת פרץ טעם נוסף, שקול לסיים את הבשר עם טפטוף שמן זית וזילוף של עשבי תיבול טריים.

סעיף 3: הגשה והנאה ממדליוני העגל שלך

עכשיו כשמדליוני העגל שלכם מבושלים ומתובלים בצורה מושלמת, הגיע הזמן להגיש וליהנות מהם! מדליונים רכים וטעימים אלה משתלבים היטב עם מגוון תוספות, מירקות קלויים ועד פירה שמנת. למגע נוסף של אלגנטיות, שקול להגיש את מדליוני העגל עם רוטב יין אדום עשיר או רוטב שמנת חרדל חריף.

כשמדובר בציפוי מדליוני העגל שלך, המצגת היא המפתח. מסדרים את המדליונים על צלחת ומקשטים בעשבי תיבול טריים או פיזור גבינת פרמזן מגוררת. אל תשכח לשלב את הארוחה שלך עם כוס יין אדום טעימה או המשקה האהוב עליך.

לסיכום, הלבנת מדליוני עגל היא טכניקה פשוטה אך יעילה להשגת בשר רך ועסיסי לחלוטין. על ידי בחירת נתח הבשר הנכון, תיבולו לפי טעמכם ושליטה בתהליך ההלבנה, תוכלו ליצור ארוחה טעימה ומרשימה שתגרום לאורחים שלכם לבקש שניות. אז, תפסו את הסינר והתכוננו לקחת את משחק הבישול שלכם לשלב הבא עם המדריך המומחה הזה להלבנת מדליוני עגל.

סרטונים להכנת תפריט מדליוני עגל בסגנון שונה
פילה מיניון עם חמאה שמנת ורוטב שום: מנות מדהימותהירשם עכשיו: צפה בעוד: ...
ארנב ברוטב חרדל שמנת | מתכונים צרפתיים קלאסייםארנב מבושל ברוטב חרדל שמנת, בטעם טרגון ומעוטר בפטריות ובצלי פנינה.
איך להכין Pot Au Feu: מתכון האם של מרקים צרפתיים (הדרכה למתחילים)הצטרפו לשיעורי הבישול הצרפתי המקוונים שלי: הפכו ל...
תענוגות קולינריים של בישול קלאסיאד ביינס הוא השף והבעלים של הבראסרי האנגלו-צרפתי רנדל אנד אובין, שהיה מוסד בסוהו של לונדון במשך ...
שלוש דרכים שונות לציפוי סטייק | סטייק, מחית כרוב, רוטב פלפלהיום, הכנתי מנת סטייק, עם מחית כרוב גונסיאלה ורוטב פלפל ואני אצפה סטייק בשלושה...
טיפים וטריקים לתפריט בישול והלבָּנה מדליוני עגל
רעיונות נוספים לתפריט הקשורים לבישול והלבָּנה מדליוני עגל