ביתנודלס מלבנה ופסטהספגטי

שיטה משביעה להלבנת ספגטי

נמאס לכם שהספגטי שלכם יצא מבושל מדי, דייסתי או מולבן בצורה לא אחידה? אל תחפשו רחוק יותר כי יש לי את השיטה המושלמת להלבנת ספגטי שתשאיר אותו אל דנטה מושלם וטעים משביע. כשף ותיק וחובב אוכל, ניסיתי ובדקתי שיטות שונות לבישול ספגטי, ואני יכול לומר בביטחון שהטכניקה הזו חסינת תקלות. לא רק שהספגטי שלך יראה ויטעם איכותי במסעדה, אלא שהוא גם יהיה בריא יותר מכיוון שהוא לא יתבשל יתר על המידה ויאבד מערכו התזונתי. בין אם אתם מבשלים לעצמכם או עורכים מסיבת ארוחת ערב, השיטה הזו תשאיר את האורחים שלכם משתוללים על הכישורים הקולינריים שלכם. אז, קח את הספגטי שלך ובואו נתחיל לבשל!

טיפים להלבנת ספגטי

טיפ 1: השתמש בסיר גדול

אחת הטעויות הגדולות ביותר שאנשים עושים בעת הלבנת ספגטי היא השימוש בסיר קטן. כשמוסיפים את הספגטי לסיר, זה מוריד את טמפרטורת המים, מה שעלול לגרום לבישול לא אחיד. כדי להימנע מכך, השתמש בסיר גדול שיכול להכיל לפחות 4 עד 6 ליטר מים. כך טמפרטורת המים לא תרד משמעותית כשמוסיפים את הספגטי, והוא יתבשל בצורה אחידה.

יתרון נוסף בשימוש בסיר גדול הוא שהוא נותן לספגטי מספיק מקום להסתובב בחופשיות. כאשר לספגטי יש מספיק מקום, הוא לא ייצמד זה לזה או יתגבש, מה שעלול לגרום גם לבישול לא אחיד. לכן, הקפידו להשתמש בסיר גדול כדי לקבל את התוצאות הטובות ביותר.

טיפ 2: ממליחים את המים

הוספת מלח למים היא אחד השלבים החשובים ביותר בהלבנת ספגטי. זה לא רק משפר את הטעם של הפסטה, אלא גם עוזר לספגטי להתבשל בצורה אחידה. עם זאת, כמות המלח שתוסיף תלויה בכמות המים שבה אתה משתמש. כלל אצבע טוב הוא להשתמש בכף אחת של מלח על כל ליטר מים.

כאשר מוסיפים מלח למים, הקפידו להוסיף אותו לפני שהמים מגיעים לרתיחה. כך, המלח יתמוסס באופן שווה לתוך המים. לאחר שהמים מגיעים לרתיחה, מוסיפים את הספגטי ומערבבים אותו בעדינות כדי למנוע היצמדות.

טיפ 3: אל תבשל יתר על המידה את הספגטי

בישול יתר של ספגטי היא אחת הטעויות הנפוצות ביותר שאנשים עושים כשהם מלבינים אותו. כשהספגטי מבושל יתר על המידה, הוא מאבד את המרקם שלו והופך לדייסתי. זה לא רק משפיע על טעמה של הפסטה, אלא גם מפחית את ערכה התזונתי. כדי להימנע מבישול יתר של הספגטי, עקבו אחר זמן הבישול המצוין על האריזה.

עם זאת, זכור כי זמן הבישול המצוין על האריזה הוא רק קו מנחה. הדרך הטובה ביותר לבדוק אם הספגטי מבושל לפי טעמכם היא לטעום אותו. מוציאים קווצת ספגטי מהסיר ונגסים בו. אם הוא עדיין קשה, המשיכו לבשל אותו במשך דקה או שתיים. אם הוא מבושל אך עדיין יציב, הוא מוכן לניקוז.

טיפ 4: שוטפים את הספגטי

לאחר ניקוז הספגטי, שטפו אותו במים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול. זה גם יסיר עודפי עמילן על פני הפסטה, מה שעלול להפוך אותה לדביקה. לאחר שטיפת הספגטי, מנערים את עודפי המים ומעבירים לקערה.

טיפ 5: הוסף רוטב לספגטי

עכשיו כשהספגטי שלכם מולבן בצורה מושלמת, הגיע הזמן להוסיף לו את הרוטב האהוב עליכם. בין אם אתם מעדיפים רוטב עגבניות פשוט או רוטב קרבונרה מורכב יותר, הקפידו להוסיף אותו כשהספגטי עדיין חם. כך הרוטב ייצמד לספגטי ויחדיר בו טעם.

לפני הוספת הרוטב אפשר גם לזרוק את הספגטי עם מעט שמן זית או חמאה כדי למנוע הידבקות. זה גם ייתן לו גימור מבריק יפה.

דבר אחרון

השמנת ספגטי אולי נראית כמו משימה פשוטה, אבל היא דורשת טכניקה כלשהי כדי לעשות את זה נכון. על ידי ביצוע העצות האלה, אתה יכול להשיג ספגטי מבושל בצורה מושלמת שהוא אל דנטה, טעים ומשביע. זכרו להשתמש בסיר גדול, ממליחים את המים, הימנעו מבישול יתר של הספגטי, שטפו אותו לאחר הניקוז והוסיפו את הרוטב האהוב עליכם כשהוא עדיין חם. בשיטה זו, לעולם לא תצטרכו להסתפק שוב בספגטי מבושל יתר על המידה או עיסה.

רעיונות להכנת תפריט ספגטי בישול והלבָּנה
ספגטי נקניק חריף

ספגטי נקניק חריף עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. עבור $3.04 למנה , מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 865 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -52 גרם שומן כל אחת. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . לכו לחנות וקחו פלפלים, צ'ילי, פטרוזיליה ועוד כמה דברים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 86% , וזה נהדר. נסה ספגטי חצילים פיקנטי , פסטה עם נקניק פיקנטי ורפיני , וטליאטלה עם נקניק פיקנטי, קורג'ט ופטיט פוי למתכונים דומים.

הלחם האיטלקי של Mama D

המתכון של Mama D's Italian Bread מוכן תוך כשעתיים ו-50 דקות והוא בהחלט אופציה יוצאת דופן ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית לאוהבי אוכל ים תיכוני. בלחם זה יש 1071 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. מתכון זה מגיש 3. תמורת 45 סנט למנה , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם שמרים פעילים, קמח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 271 אנשים שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 98% , וזה מדהים. אם אתה אוהב את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קציצות בשר איטלקיות של אימא , צלעות חזיר בסגנון איטלקי של Not Yo' Mama , ורוטב ספגטי של אימא עם נקניק איטלקי .

פסטה ים תיכונית מהירה

פסטה ים תיכונית מהירה דורשת כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מגיש 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 6 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 180 קלוריות . תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 14 אוכלים וטבחים. אם יש לכם אורגנו, בזיליקום, ספגטי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כמזנון לא יקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר תזונה ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 72% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פיצה ים תיכונית מהירה , לחם מהיר זיתים ים תיכוני , ומתאבן מהיר: פטריות ממולאות ים תיכוניות .

סיבס אפוי עם חמאת שום ביתית וציפוי פירורי לחם עשבי תיבול

ים אפוי עם חמאת שום ביתית וציפוי פירורי לחם עשבי תיבול הוא מתכון פסקטארי עם 4 מנות. עבור $3.84 למנה , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. במנה עיקרית זו יש 297 קלוריות , 35 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. לכו לחנות וקחו עלי פטרוזיליה, מלח ופלפל, לחם מחמצת ועוד כמה דברים כדי להכין אותו היום. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . זה מובא אליך על ידי Foodnetwork. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 81% . הציון הזה מעולה. מתכונים דומים הם מנת ספגטי עם ציפוי פירורי לחם שום ,מקרוני אפוי וגבינה עם ציפוי פירורי לחם , ומקרוני וגבינה אפויים עם ציפוי פירורי לחם .

מרק איש הרים

מרק איש הרים היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 245 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . עבור $1.48 למנה , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. תערובת של בצל, מלח שום, עגבניות משומרות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 63% . אם אתה אוהב את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ביצת עני וספגטי , Rocky Mountain S'more ועוגיות הרים .

ספגטי עם בצל מקורמל, אנשובי ופירורי לחם קלוי

ספגטי עם בצל מקורמל, אנשובי ופירורי לחם קלוי יכול להיות בדיוק המתכון ללא חלב ופסקטרי שחיפשתם. תמורת $5.99 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית שמגישה 4. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 44 גרם חלבון , 20 גרם שומן , ובסך הכל 819 קלוריות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לך בצל, פירורי לחם טרי, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מובא אליך על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 89% , המנה הזו מרהיבה. אם אתה אוהב את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ספגטי עם אנשובי, זיתים ופירורי לחם קלוי , ספגטי עם בצל מקורמל,אנשובי ושום קלוי, וספגטי עם פירורים ואנשובי קלויים בשום .

קרקרים צדפות חריפים

ניתן להכין את המתכון של קרקרים צדפות חריפים תוך כשעתיים ו-30 דקות . תמורת 62 אגורות למנה , תקבלו ארוחה קלה שמגישה 8. מנה אחת מכילה 355 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. תערובת של בצל מגורען, שמן קנולן, טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Foodnetwork. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 38% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ספגטי צדפות או צדפה , טופו ממולא במחבת עם רוטב צדפות , ופצפוצי חומוס מרובי זרעים .

פסטה עם רוטב בשר

פסטה עם רוטב בשר היא מנה עיקרית המגישה 4. תמורת 1.8$ למנה , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -25 גרם חלבון , 10 גרם שומן ובסך הכל 313 קלוריות . לכו לחנות וקחו פסטה, רוטב ספגטי, שמן זית ועוד כמה דברים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 70% , וזה די טוב. רביולי אפוי ורוטב בשר , ירוקי סלק ותירס טרי לתינוק בצ'ילי בשר אדום לוהט , וקציצות בשר גרמניות פריקאדלן דומות מאוד למתכון הזה.

רוטב ספגטי סודי

ניתן להכין את המתכון של רוטב ספגטי סודי תוך שעה בערך . עבור $1.12 למנה , אתה מקבל רוטב שמגיש 10. צופה בדמות שלך? מתכון זה ללא גלוטן וללא חלב מכיל 227 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם שמן זית, בשר בקר, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51% . הציון הזה מוצק. אם אתה אוהב את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סוד הספגטי של קיי , הסוד לרוטב שלי והסוד נמצא ברוטב .

דלעת בוטנים פשוטה

דלעת בוטנים פשוטה דורשת בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. עבור $1.11 למנה , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בתוספת זו יש 418 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -23 גרם שומן למנה. מתכון זה משרת 2. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות וקחו סוכר חום, חמאה, מלח ועוד כמה דברים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 79% , וזה טוב. אם אתה אוהב את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סירות ספגטי בוטנים תאילנדי פשוטות , מטבל פשוט דלעת חמאת בוטנים {עשוי עם חלבון בוטנים טבעי של ג'יימי איסון} , ודלעת פשוטה בגריל .

סרטונים להכנת תפריט ספגטי בסגנון שונה
איך לבשל לובסטר: מתכון מאת פרנק ג'ובאניני, 3 כוכבי מישלן [Hotel de Ville, Crissier]3 כוכבי מישלן שיעור בישול פרנק ג'ובאניני במלון דה ויל, קריסייר. חלק שני. בסרטון זה תוכלו לראות מתכון שלב אחר שלב...
הכנת הפטוצ'יני המושלם אלפרדו (3 דרכים)ברור שפטוצ'יני אלפרדו טוב יותר כשהוא תוצרת בית. אבל... האם יש את הגרסה הטובה מכל הזמנים? מסתבר שיש כמה...
מתכון למח עצםצפו בסרטון המלא היום אני מראה לכם איך להכין מתכון מדהים למח עצם שהוא בקלות...
כיצד מייצרים קטשופ עגבניות, תהליך קצירת ועיבוד עגבניות בטכנולוגיה מודרניתתודה שצפיתם! הכל בסרטון הזה שקשה לא להיות מרוצה בזמן הצפייה. איך מכינים קטשופ עגבניות,...
טיפים וטריקים לתפריט בישול והלבָּנה ספגטי
רעיונות נוספים לתפריט הקשורים לבישול והלבָּנה ספגטי