ביתפירות

השיטות הנבחרות שלנו להלבנת פירות

מאפרסקים ועד שזיפים האתר מציע דרך מצוינת לשלב את הטעמים הנפלאים של הפירות עם טכניקת בישול חמימה. אז, חקור את האתר המעולה שלנו ובחר מתכון פירות שמתאים לך ותתבשל! עם קצת הדרכה תופתעו כמה המנות האלה יכולות להיות נהדרות! תיהנו מבישול פירות בדרך הבריאה הזו!

היתרונות של הברחת פירות

להלבנת פירות יש מספר יתרונות. ראשית, זה עוזר להסיר את הקליפה של הפרי בקלות. הלבנה היא דרך יעילה להסיר את הקליפה של פירות כמו אפרסקים, שזיפים ועגבניות. הקליפה של הפירות הללו יכולה להיות קשה, וקשה להסיר אותה מבלי לפגוע בפרי. ההלבנה מקלה בהרבה על קילוף העור מבלי לאבד אף אחד מהבשר.

שנית, הלבנה עוזרת לשמר את צבע הפרי. פירות כמו אפרסקים, משמשים ונקטרינות נוטים להתחמצן במהירות כאשר הם נחשפים לאוויר. זה יכול לגרום להם להפוך לחום ולאבד את צבעם התוסס. ההלבנה עוזרת להאט את תהליך החמצון, מה שעוזר לשמר את צבע הפרי.

לבסוף, הלבנה עוזרת לשפר את הטעם והמרקם של הפרי. הלבנה יכולה לעזור לרכך מעט את הפרי, מה שיכול להפוך אותו לרך ועסיסי יותר. זה גם יכול לעזור להוציא את המתיקות הטבעית של הפרי, מה שיכול להפוך אותו לטעים יותר.

שיטות להלבנת פירות

ישנן מספר שיטות להלבנת פירות, בהתאם לסוג הפרי בו אתה משתמש ולהעדפותיך האישיות. להלן כמה שיטות שנבחרו היטב להלבנת פירות:

שיטה 1: מים רותחים

זוהי השיטה הנפוצה ביותר להלבנת פירות. הנה איך לעשות את זה:

1. ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה.

2. מכינים קערת מי קרח.

3. מוסיפים את הפירות למים הרותחים ומבשלים 30 שניות עד 2 דקות, תלוי בסוג הפרי.

4. מוציאים את הפירות מהמים הרותחים בעזרת כף מחוררת ומעבירים אותו מיד למי הקרח.

5. הניחו לפרי לשבת במי הקרח למשך דקה אחת לפחות, ולאחר מכן הסר אותם ויבש אותו.

שיטה זו פועלת היטב עבור פירות כמו אפרסקים, שזיפים ועגבניות.

שיטה 2: מיקרוגל

שיטה זו היא מהירה וקלה, אך ייתכן שהיא לא תעבוד באותה מידה עבור פירות גדולים יותר. הנה איך לעשות את זה:

1. מניחים את הפירות בכלי המתאים למיקרוגל ומוסיפים כמות קטנה של מים.

2. מכסים את הכלי בניילון נצמד ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 1-2 דקות, תלוי בסוג הפרי.

3. מוציאים את הכלי מהמיקרוגל ומסירים בזהירות את הניילון.

4. מוציאים את הפירות מהכלי בעזרת כף מחוררת ומעבירים אותו מיד למי הקרח.

5. הניחו לפרי לשבת במי הקרח למשך דקה אחת לפחות, ולאחר מכן הסר אותם ויבש אותו.

שיטה זו פועלת היטב עבור פירות קטנים יותר כמו פירות יער וענבים.

שיטה 3: Steam

שיטה זו עדינה ויכולה לסייע בשימור הטעם והמרקם של הפרי. הנה איך לעשות את זה:

1. מביאים סיר מים לרתיחה ומניחים מעל הסיר סלסלת אידוי.

2. מוסיפים את הפירות לסלסלת הקיטור ומכסים את הסיר במכסה.

3. לאדות את הפירות 2-5 דקות, תלוי בסוג הפרי.

4. מוציאים את הפירות מסלסלת הקיטור בעזרת כף מחוררת ומעבירים אותו מיד למי הקרח.

5. הניחו לפרי לשבת במי הקרח למשך דקה אחת לפחות, ולאחר מכן הסר אותם ויבש אותו.

שיטה זו פועלת היטב עבור פירות כמו תפוחים, אגסים ואפרסקים.

דבר אחרון

הלבנה היא דרך מצוינת להכין פירות לבישול או אכילה. זה עוזר להסיר את הקליפה בקלות, לשמר את הצבע ולשפר את הטעם והמרקם של הפרי. ישנן מספר שיטות להלבנת פירות, אז בחרו באחת המתאימה לכם ביותר ותיהנו מהיתרונות של טכניקת הבישול הבריאה הזו!

רעיונות להכנת תפריט פירות בישול והלבָּנה
שייקים של פירות טרופיים

אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתיים ולקטו-אובו למתכונים שלכם, שייקים מפירות טרופיים עשויים להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 1 גרם חלבון , 0 גרם שומן , וסך הכל 92 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-7 מנות. תמורת 82 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. רק מעטים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזו. היא מוגשת לכם על ידי Taste of Home. לכו לחנות וקנו אננס, קיווי, תותים ועוד כמה דברים להכנה היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -10 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 66% , וזה ציון מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו שייקים מנגו-פרי מסובבים , שייקים לימונדה משולשת פירות יער , ושייקים .

מהפך עוגת פירות לבנה

אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת הפירות הלבנה "מהפך". מתכון זה מכין 20 מנות עם 382 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. תמורת 94 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-50 דקות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא קלע בול. הוא מושלם לחג המולד . מתכון זה מ-Taste of Home דורש קוקוס, ברנדי, חמאה ורסק תפוחים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטואובו . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 30% . הציון הזה אינו יוצא דופן. נסו את "צ'ילי עוף לבן עם 17 שעועית" , "קוקטייל פטל, פירות ים לבנים ואוכמניות" ליום העצמאות של Harvest Spirits , ואת "אנטיקוצ'וס של דג בס ים לבן עם מרינדה של דבש צ'ילי אחי וסלסה סמילה" למתכונים דומים.

סנגריה פירותית

סנגריה פירותית עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המשקאות שלכם. מנה אחת מכילה 165 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -0 גרם שומן . תמורת 1.84 דולר למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -15 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. לכו לחנות וקנו יין, מיץ לימון, תותים ועוד כמה דברים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחונית אובו-לקטו וטבעונית . עם ציון ספונסקולרי של 28% , מנה זו אינה יוצאת דופן כל כך. מתכונים דומים הם סלט עוף בקארי פירותי , פרפה יוגורט פירותי וקראמבל פירותי ללא גלוטן .

תבשיל עוף זהוב

אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן וללא מוצרי חלב לקופסת המתכונים שלכם, תבשיל עוף זהוב עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 652 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.71 דולר למנה , מתכון זה מכסה 12% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 35 דקות . אם יש לכם פירות למריחה, אורז, עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. לא הרבה אנשים ממש אהבו את המנה העיקרית הזו. עם ציון כפית של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים כוללים גרגירי חומוס זהובים עם כוסברה, שום, עגבניות מיובשות וגבינת עיזים , מרק פטריות זהוב עם בצלצלי שאלוט פריכים וקרם פרש , ובלונדי חמאת בוטנים אוראו זהובים .

סלסת עגבניות צלויות עם אבוקדו מרוסק וצ'יפס

אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכוני מתאבנים, אז נסו סלסת עגבניות צלויות עם אבוקדו מרוסק וצ'יפס. מתכון זה מספיק ל-8 מנות ועולה 97 סנט למנה. מנה אחת מכילה 238 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם טורטיות תירס, טורטיות תירס, שמן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . זהו מתכון זול לחובבי אוכל אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחונית לקטואובו וטבעונית . עם ציון ספונקולרי של 87% , המנה הזו יוצאת דופן. נסו את "לאסי מתוק ואבוקדו - איך להכין לאסי אבוקדו - אבוקדו הודי , סלסת פירות ושבבי קינמון" , ו"סלסת פלפל אדום קלוי ועגבניות" למתכונים דומים.

סנדלר דובדבנים של ריבס

קינוח ריבס ודובדבנים הוא מתכון דרומי המגיש 12 מנות. תמורת 1.02 דולר למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מהמנה מכילה כ -4 גרם חלבון , 16 גרם שומן , וסך הכל 376 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד ליום האם . לא הרבה אנשים אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה מטעם הבית דורש תמצית שקדים, קמח, סוכר ומלח. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך בערך שעה . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 37% , וזה די גרוע. מתכונים דומים כוללים את קינוח פירות יער , קינוח אוכמניות , וקובלר פאי אוכמניות .

עוגת גבינה לימון מיניאטורית

עוגת גבינה מיניאטורית עם לימון דורשת בערך 30 דקות הכנה מתחילתה ועד סופה. תמורת 2.79 דולר למנה , תקבלו קינוח ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 766 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -50 גרם שומן . אדם אחד התרשם ממתכון זה. מתכון זה מ-Taste of Home דורש חמאה, תותים, מיץ לימון וחלב מרוכז. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 45% , וזה טוב. מתכונים דומים כוללים עוגות גבינה מיניאטוריות , עוגות גבינה מיניאטוריות וטארטלטים מיניאטוריים של פירות .

סנדלר ריבס חלמית

ניתן להכין את המתכון לחביתת ריבס וחלמית בכשעה ו-5 דקות . תמורת 48 סנט למנה , תקבלו קינוח ל-12 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 324 קלוריות . אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא יהיה להיט באירוע יום האם שלכם. רק מעטים באמת אהבו את המנה הדרומית הזו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם אבקת אפייה, מרשמלו, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו חטיפי קינוח חלמית עם חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס , לחביתת פירות יער ולחביתת אוכמניות .

עוגת מלאך מזוגגת מוקה-אגוזי לוז

אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא מוצרי חלב לאוסף שלכם, עוגת אנג'ל מזוגגת מוקה-אגוזי לוז עשויה להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מכין 16 מנות עם 237 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. תמורת 53 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ-Taste of Home דורש מלח, אגוזי לוז, קרם טרטר וסוכר. 39 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. הוא עובד היטב כקינוח במחיר סביר מאוד. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד ליום האם . מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כ -55 דקות . עם ציון כפית של 31% , מנה זו לא כל כך טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו עוגת אנג'ל עם ציפוי לימון , עוגת אנג'ל ממולאת פירות , ועוגת שכבות מוקה עם מילוי קרם שוקולד-רום .

שיפון שוודי אהוב

אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכונים סקנדינביים, אז נסו את לחם השיפון השוודי האהוב עליכם. מתכון זה מספיק ל-24 מנות. למנה זו יש 291 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. תמורת 27 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם שמרים פעילים, צימוקים זהובים, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-10 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . עם ציון Spoonacular של 37% , מנה זו די גרועה. מתכונים דומים כוללים מרק כרובית חריף עם קרוטונים משיפון שום , לחם שאור שיפון מונבט וסלט עדשים עם פירות יער שיפון ועגבניות מיובשות .

סרטונים להכנת תפריט פירות בסגנון שונה
איך לטשטש ירקותשם: מליסה פאביו ביוגרפיה: מליסה פאביו היא שפית מקצועית ילידת אוסטין, טקסס. כיום היא מפקחת מאפים עבור...
טכניקת הלבנה וזעזוע שיעור 1איך להלבין נכון ולזעזע ירקות שיעור 1, כמו גם להקפיץ אספרגוס. בשילוב עם כיתה וירטואלית...
שיעור בישול: איך להלבין פירות וירקותהנה שיעור קצר על איך להלבין פירות וירקות והחשיבות של שיטה זו.
בלנצ'ינג I טכנולוגיה לשימור מזון I תעשיית עיבוד מזון I מדע וטכנולוגיה של מזוןהלבנה #שימור_מזון #טכנולוגיית_מזון הברנה היא תהליך להבערת מזון במים חמים, והתהליך מורכב מ...
טיפים וטריקים לתפריט בישול והלבָּנה פירות
רעיונות נוספים לתפריט הקשורים לבישול והלבָּנה פירות