ביתפירותאגסים

Blanching Pears - מדריך בישול

נמאס לכם מאותן אפשרויות פירות משעממות ישנות? רוצים להעלות את כישורי הקולינריה שלכם ולהרשים את האורחים בקינוח ייחודי וטעים? אל תסתכל רחוק יותר מהלבנת אגסים! טכניקת הבישול הזו אולי נשמעת מאיימת, אבל עם המדריך הקל לביצוע הזה, תהיו מקצוענים תוך זמן קצר. הלבנה של אגסים לא רק יוצרת מצגת יפה אלא גם משפרת את המתיקות והמרקם הטבעיים שלהם. בנוסף, זוהי אפשרות בריאה יותר מקינוחים ממותקים מסורתיים. בין אם אתם מקיימים ארוחת ערב מפוארת או סתם רוצים לפנק את עצמכם בפינוק מיוחד, הלבנת אגסים בטוח תרשים. אז, קחו את הסינר ובואו נתחיל לבשל!

למה להלבין אגסים?

הלבנה היא טכניקת בישול הכוללת הרתחה קצרה של מזון ולאחר מכן צלילתו למים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול. שיטה זו משמשת לעתים קרובות כדי לשחרר את העור של פירות וירקות, אך היא יכולה גם לשפר את המרקם והטעם של מזונות מסוימים. הלבנה של אגסים היא דרך מצוינת להוציא את המתיקות הטבעית שלהם וליצור מרקם רך ועסיסי.

אגסים הם פרי רב תכליתי שניתן להשתמש בו במגוון מאכלים, החל מסלטים ועד קינוחים. עם זאת, הם יכולים להיות מסובכים להכנה, מכיוון שהם נוטים להשחים במהירות כאשר הם נחשפים לאוויר. הלבנה של אגסים לא רק מונעת השחמה אלא גם מקלה על קילוף וחיתוך. בנוסף, זמן הבישול הקצר אינו מפרק את בשרו העדין של האגס, ומאפשר לו לשמור על צורתו ומרקם.

הלבנה של אגסים היא גם אפשרות בריאה יותר מאשר קינוחים מסורתיים עמוסים בסוכר ושומן. על ידי חיזוק המתיקות הטבעית של הפרי, ניתן ליצור קינוח טעים ללא צורך בממתיקים נוספים. בנוסף, אגסים הם מקור טוב לסיבים, ויטמין C ונוגדי חמצון, מה שהופך אותם לבחירה מזינה לכל ארוחה.

איך לטשטש אגסים

עכשיו כשאתה יודע למה הלבנת אגסים היא טכניקת בישול נהדרת, בואו נצלול כיצד לעשות זאת. בצע את השלבים הקלים האלה, ותהיה מקצוען תוך זמן קצר.

שלב 1: בחר את האגסים הנכונים

בבחירת אגסים להלבנה, חשוב לבחור אגסים בשלים אך מוצקים. חפשו אגסים נקיים מחבלות ופגמים ובעלי מרקם מעט רך בלחיצה עדינה. אגסי Bartlett, Bosc ו-Anjou הם כולם אפשרויות טובות להלבנה, שכן יש להם טעם מתוק ומחזיקים את צורתם היטב בעת בישול.

שלב 2: הכן את האגסים

לאחר שבחרתם את האגסים שלכם, הגיע הזמן להכין אותם להלבנה. התחל בשטיפת האגסים וטפיחה יבשה. לאחר מכן, בעזרת קולפן ירקות, מסירים את הקליפה מהאגסים. חותכים את החלק העליון והתחתון של האגס ופורסים אותו לשניים לאורכו. השתמש בכף או מלון כדי להסיר את הליבה והגרעינים.

שלב 3: להלבין את האגסים

ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה. לאחר שהמים רותחים, הורידו בעדינות את חצאי האגסים לסיר בעזרת כף מחוררת. נותנים לאגסים לרתוח 2-3 דקות, או עד שהם רכים אך עדיין מחזיקים בצורתם. זמן הבישול המדויק עשוי להשתנות בהתאם לגודל ובשלות האגסים.

שלב 4: מצננים את האגסים

לאחר שהאגסים מבושלים, השתמשו בכף המחוררת כדי להוציא אותם מהסיר ולהניח אותם מיד בקערת מי קרח. זה יפסיק את תהליך הבישול ויעזור לאגסים לשמור על צבעם ומרקם. הניחו לאגסים להתקרר במי הקרח למשך 2-3 דקות, או עד שהם מתקררים למגע.

שלב 5: מגישים ונהנים

לאחר שהאגסים מתקררים, מסירים אותם ממי הקרח ומייבשים אותם עם נייר סופג. הם מוכנים כעת להגשה או לשימוש במתכון האהוב עליך. הלבנה של אגסים היא דרך מצוינת לרומם כל קינוח, החל מסלטי פירות ועד אגסים עלומים עם גלידה. תהיו יצירתיים והתנסו בשילובי טעמים שונים כדי למצוא את המנה המושלמת שלכם.

טיפים להלבנת אגסים

הלבנה של אגסים עשויה להיראות מאיימת בהתחלה, אבל עם כמה טיפים וטריקים, אתה תהיה מקצוען תוך זמן קצר.

- השתמשו בכף מחוררת כדי להוריד את האגסים למים הרותחים, כי זה יעזור לכם להימנע מהתזת מים חמים על עצמכם.

- אין לבשל יתר על המידה את האגסים, כי הדבר עלול לגרום להם להיות עיסתיים ולאבד את צורתם. יש לפקח עליהם מקרוב ולהוציא אותם מהמים ברגע שהם רכים.

- אם צריך להכין את האגסים מבעוד מועד, אפשר להלבין אותם ואז לשמור אותם במקרר עד 24 שעות. זה יעזור להם לשמור על המרקם שלהם ולמנוע השחמה.

- הלבנה של אגסים עובד הכי טוב עם אגסים בשלים אך מוצקים. אם האגסים שלך רכים מדי או בשלים מדי, הם עלולים להתפרק במהלך תהליך הבישול.

- התנסו בשילובי טעמים שונים על ידי הוספת תבלינים כמו קינמון, אגוז מוסקט או הל למים תוך כדי הלבנה. אתה יכול גם להוסיף שפריץ של יין או מיץ לתוספת טעם.

דבר אחרון

הלבנה של אגסים היא טכניקת בישול פשוטה וטעימה שיכולה לרומם כל מנה. על ידי שיפור המתיקות הטבעית והמרקם של הפרי, אתה יכול ליצור אפשרות קינוח בריאה יותר שבטוח תרשים. בצע את השלבים הקלים האלה, ותהיה מקצוען מלבנה תוך זמן קצר. אז, בין אם אתם מארחים מסיבת ארוחת ערב מפוארת או סתם רוצים לפנק את עצמכם בקינוח מיוחד, נסה אגסים מלבינים. בלוטות הטעם שלך יודו לך!

רעיונות להכנת תפריט אגסים בישול והלבָּנה
סלט תרד עם רוטב בייקון-חרדל חם

סלט תרד עם רוטב בייקון-חרדל חם יכול להיות בדיוק המתכון הנטול גלוטן והראשוני שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -36 גרם חלבון , 42 גרם שומן ובסך הכל 639 קלוריות . עבור $3.36 למנה , מתכון זה מכסה 39% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מגיש 4. הוא עובד היטב כמנה עיקרית. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-162 יגידו שהוא הגיע למקום. אם יש לך דבש, בייקון פריך, בייקון פריך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 94% . הציון הזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט תרד עם מוצרלה, אגסים, צנוברים ורוטב דבש חם, חרדל ובייקון , סלט תפוחי אדמה חם עם רוטב בייקון-חרדל וסלט תרד עם רוטב בייקון חם .

פודינג לחם דלעת עם רוטב שוקולד לבן

פודינג לחם דלעת עם רוטב שוקולד לבן הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 6 מנות. עבור $3.23 למנה , מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 1076 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -38 גרם שומן למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קצפת כבדה, אגוז מוסקט טחון, ביצים וקינמון טחון. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פודינג לחם דלעת , פודינג לחם שוקולד דובדבן , ופודינג לחם שוקולד עם הפתעה אגסים .

חלצי חזיר צלוי עם מחבת רוטב

ניתן להכין את המתכון של בשר חזיר צלוי עם מחבת רוטב תוך כשעתיים ו-30 דקות . מתכון זה מכיל מנה אחת עם 2237 קלוריות , 314 גרם חלבון ו -80 גרם שומן כל אחת. עבור $16.96 למנה , מתכון זה מכסה 68% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. לכו לחנות וקחו ציר חזיר, פלפל גרוס, טימין ועוד כמה דברים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 78% . מתכונים דומים כוללים צלעות חזיר עם מחבת אגסים וווידליה , צלי בשר חזיר ממולא באנדוי עם רוטב מחבת , בשר חזיר צלוי עם רוטב פטריות .

רוטב קראן-תפוחים

אם יש לך בערך 25 דקות לבלות במטבח, רוטב קראן-תפוחים עשוי להיות מתכון מרהיב ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני לנסות. ברוטב הזה יש 146 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -0 גרם שומן למנה. מתכון זה מגיש 8. תמורת 68 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך מייס טחון, תפוחים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 19% , וזה די גרוע. אם אתה אוהב את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רוטב תפוחים-קראן-אגסים , רוטב קראן-תפוחים חריף , וצלעות חזיר עם רוטב קראן-תפוחים, תפוחי אדמה פטרוזיליה ואפונת סוכר .

מטבל פירות דבש

מטבל פירות דבש הוא צמחוני ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וראשוני . תמורת 46 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מגיש 8. מנה אחת מכילה 89 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם אגסים, יוגורט לימון, דבש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 22% . הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים הם מטבל פירות דבש-ליים , קבב פירות עם יוגורט וטבולה דבש ופירות טריים עם מטבל יוגורט-דבש .

תנין אגסים ותפוחים

ניתן להכין את המתכון אליגטור אגסים ותפוחים תוך כ-10 דקות . צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני זה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתי ולקטו אובו מכיל 290 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. תמורת $1.27 למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 4. 11 אנשים היו שמחים שהם ניסו את המתכון הזה. תערובת של גרעיני חמניות, תפוח, צימוקים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 83% , המנה הזו מדהימה. אם אתה אוהב את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו אליגטור אגסים ותפוחים , אגסים ותפוחים מבושלים , וסלט קשיו עם תפוחים ואגסים .

ביס בברי אפוי עם חמוציות מסוכרות

נגיסות ברי אפויות עם חמוציות מסוכרות עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתכונים שלך. מתכון זה מכיל 24 מנות עם 274 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. תמורת 66 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם לחג המולד . אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם אגוזי מלך דרומית, תפוח גרני סמית, גרידת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים הם חמוציות מסוכרות וניל-תפוז , שקדי חזיר במילוי חמוציות וברי , וירוקים אביביים עם אגסים, אגוזי מלך מסוכרים וגורגונזולה .

טארט אגסי שקדים

אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, טארט אגסי שקדים עשוי להיות מתכון מדהים ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני לנסות. לקינוח הזה יש 156 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. מתכון זה מגיש 8 ומחירו 37 סנט למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. לכו לחנות וקחו שקדים, מאפים), קמח ועוד כמה דברים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 28% , וזה לא כל כך יוצא דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארט אגסים שקדים , טארט שקדי אגסים וטארט אגסים ושקדים .

לחם שמרים אגסים

לחם שמרים אגסים יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מנה אחת מכילה 136 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . מתכון זה מגיש 16 ומחירו 25 סנט למנה. אם יש לכם סוכר חום, קינמון טחון, קמח לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-10 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונאלי של 17% . נסה לחם שמרי מנגו מתוק הוואי (מכונת לחם) , אפיית לחם: לחם שמרים תירס מתוק וללא לחם שמרים למתכונים דומים.

ריבת אגסים כתומים

ריבת אגסים כתומים דורשת כ -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מגיש 56. תבלין זה מכיל 119 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -0 גרם שומן למנה. תמורת 13 סנט למנה , מתכון זה מכסה 0% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. תערובת של מיץ לימון, אננס, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 8% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אתה אוהב את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ריבת אגס תפוזים , ריבת פטל אגס ו- SURE.JELL ריבת אגס .

סרטונים להכנת תפריט אגסים בסגנון שונה
איך להכין אגסים עלומיםאגסים עלומים הם קינוח סתווי טעים, והם קלים להכנה. סאלי מראה לנו איך. לעוד סרטון איך לעשות הירשמו...
אגסים מלבינים????זה חייב להיות אחד הסודות השמורים ביותר כששימורים אגסים. אם המחשבה על קילוף אגסים מונעת ממך לשמר אותם...
הקפאת אגסים בשקיות הקפאה: בישול עם אגסיםהירשם עכשיו: צפה בעוד: ...
איך לרכך כל בשר!עיין בכלי המטבח שלי - קנה את המתחיל בבישול סיני ...
סופר פשוט שוקולד ואגסים | ג'יימי אוליבר | #QuickandEasyFoodמנה פשוטה ומלאת טעם זו משתמשת רק ב-5 מרכיבים והיא אחד מהמתכונים המדהימים הרבים המופיעים ב-Jamie's 5 ...
טיפים וטריקים לתפריט בישול והלבָּנה אגסים
רעיונות נוספים לתפריט הקשורים לבישול והלבָּנה אגסים