ביתנודלס מלבנה ופסטהספגטי

שיטה משביעה להלבנת ספגטי

נמאס לכם שהספגטי שלכם יצא מבושל מדי, דייסתי או מולבן בצורה לא אחידה? אל תחפשו רחוק יותר כי יש לי את השיטה המושלמת להלבנת ספגטי שתשאיר אותו אל דנטה מושלם וטעים משביע. כשף ותיק וחובב אוכל, ניסיתי ובדקתי שיטות שונות לבישול ספגטי, ואני יכול לומר בביטחון שהטכניקה הזו חסינת תקלות. לא רק שהספגטי שלך יראה ויטעם איכותי במסעדה, אלא שהוא גם יהיה בריא יותר מכיוון שהוא לא יתבשל יתר על המידה ויאבד מערכו התזונתי. בין אם אתם מבשלים לעצמכם או עורכים מסיבת ארוחת ערב, השיטה הזו תשאיר את האורחים שלכם משתוללים על הכישורים הקולינריים שלכם. אז, קח את הספגטי שלך ובואו נתחיל לבשל!

טיפים להלבנת ספגטי

טיפ 1: השתמש בסיר גדול

אחת הטעויות הגדולות ביותר שאנשים עושים בעת הלבנת ספגטי היא השימוש בסיר קטן. כשמוסיפים את הספגטי לסיר, זה מוריד את טמפרטורת המים, מה שעלול לגרום לבישול לא אחיד. כדי להימנע מכך, השתמש בסיר גדול שיכול להכיל לפחות 4 עד 6 ליטר מים. כך טמפרטורת המים לא תרד משמעותית כשמוסיפים את הספגטי, והוא יתבשל בצורה אחידה.

יתרון נוסף בשימוש בסיר גדול הוא שהוא נותן לספגטי מספיק מקום להסתובב בחופשיות. כאשר לספגטי יש מספיק מקום, הוא לא ייצמד זה לזה או יתגבש, מה שעלול לגרום גם לבישול לא אחיד. לכן, הקפידו להשתמש בסיר גדול כדי לקבל את התוצאות הטובות ביותר.

טיפ 2: ממליחים את המים

הוספת מלח למים היא אחד השלבים החשובים ביותר בהלבנת ספגטי. זה לא רק משפר את הטעם של הפסטה, אלא גם עוזר לספגטי להתבשל בצורה אחידה. עם זאת, כמות המלח שתוסיף תלויה בכמות המים שבה אתה משתמש. כלל אצבע טוב הוא להשתמש בכף אחת של מלח על כל ליטר מים.

כאשר מוסיפים מלח למים, הקפידו להוסיף אותו לפני שהמים מגיעים לרתיחה. כך, המלח יתמוסס באופן שווה לתוך המים. לאחר שהמים מגיעים לרתיחה, מוסיפים את הספגטי ומערבבים אותו בעדינות כדי למנוע היצמדות.

טיפ 3: אל תבשל יתר על המידה את הספגטי

בישול יתר של ספגטי היא אחת הטעויות הנפוצות ביותר שאנשים עושים כשהם מלבינים אותו. כשהספגטי מבושל יתר על המידה, הוא מאבד את המרקם שלו והופך לדייסתי. זה לא רק משפיע על טעמה של הפסטה, אלא גם מפחית את ערכה התזונתי. כדי להימנע מבישול יתר של הספגטי, עקבו אחר זמן הבישול המצוין על האריזה.

עם זאת, זכור כי זמן הבישול המצוין על האריזה הוא רק קו מנחה. הדרך הטובה ביותר לבדוק אם הספגטי מבושל לפי טעמכם היא לטעום אותו. מוציאים קווצת ספגטי מהסיר ונגסים בו. אם הוא עדיין קשה, המשיכו לבשל אותו במשך דקה או שתיים. אם הוא מבושל אך עדיין יציב, הוא מוכן לניקוז.

טיפ 4: שוטפים את הספגטי

לאחר ניקוז הספגטי, שטפו אותו במים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול. זה גם יסיר עודפי עמילן על פני הפסטה, מה שעלול להפוך אותה לדביקה. לאחר שטיפת הספגטי, מנערים את עודפי המים ומעבירים לקערה.

טיפ 5: הוסף רוטב לספגטי

עכשיו כשהספגטי שלכם מולבן בצורה מושלמת, הגיע הזמן להוסיף לו את הרוטב האהוב עליכם. בין אם אתם מעדיפים רוטב עגבניות פשוט או רוטב קרבונרה מורכב יותר, הקפידו להוסיף אותו כשהספגטי עדיין חם. כך הרוטב ייצמד לספגטי ויחדיר בו טעם.

לפני הוספת הרוטב אפשר גם לזרוק את הספגטי עם מעט שמן זית או חמאה כדי למנוע הידבקות. זה גם ייתן לו גימור מבריק יפה.

דבר אחרון

השמנת ספגטי אולי נראית כמו משימה פשוטה, אבל היא דורשת טכניקה כלשהי כדי לעשות את זה נכון. על ידי ביצוע העצות האלה, אתה יכול להשיג ספגטי מבושל בצורה מושלמת שהוא אל דנטה, טעים ומשביע. זכרו להשתמש בסיר גדול, ממליחים את המים, הימנעו מבישול יתר של הספגטי, שטפו אותו לאחר הניקוז והוסיפו את הרוטב האהוב עליכם כשהוא עדיין חם. בשיטה זו, לעולם לא תצטרכו להסתפק שוב בספגטי מבושל יתר על המידה או עיסה.

רעיונות להכנת תפריט ספגטי בישול והלבָּנה
ספגטי וקציצות

ספגטי וקציצות היא מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 332 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רסק עגבניות, בצל, גבינת פרמזן ומלוחים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-25 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 48% . הציון הזה די טוב. אם אתה אוהב את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: דלעת ספגטי וקציצות , כדורי בשר מאמי עם ספגטי , וקציצות בשר חריפים חמים ומתוקים .

פלפלים ממולאים קלאסיים

פלפלים ממולאים קלאסיים יכולים להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן וללא חלב שחיפשתם. מתכון זה מגיש 2 ועולה $2.42 למנה. מנה אחת מכילה 412 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. לכו לחנות וקחו רוטב ווסטרשייר, רוטב ספגטי ללא בשר, בצל ועוד כמה דברים להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון ספונקולרי של 69% , המנה הזו מוצקה. אם אתה אוהב את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פלפלים ממולאים אפויים , פלפלים ממולאים שעועית שחורה וגבינה , ופלפלים ממולאים מקסיקני Blast Of Color .

שרי גרנט

לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסה את Cherry Grunt. מנה אחת מכילה 178 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 10 ומחירו 51 סנט למנה . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. תערובת של תמצית וניל, חמאה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אתה אוהב את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טארט שקדי דובדבן , תפוח, מאפינס ארוחת בוקר דובדבן, אגסים ושקדים , ועגבניות שרי אפויות עם ספגטי .

אורז בסגנון ספגטי

אורז בסגנון ספגטי היא מנה עיקרית ללא גלוטן . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 40 גרם חלבון , 37 גרם שומן , ובסך הכל 822 קלוריות . מתכון זה מגיש 4 ועולה $2.22 למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם בשר בקר טחון, אורז, גבעולים וחתיכות פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 58% . אם אתה אוהב את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ספגטי סלרי בסגנון קפונטה , טונה וספגטי - בסגנון איטלקי , וצילומי קינוח דביק של אורז ומנגו בסגנון תאילנדי .

ספגטי טאראקו

טארקו ספגטי דורש בערך 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. למנה זו יש 446 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -27 גרם שומן למנה. מתכון זה מגיש 2 ועולה 46 סנט למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש פסטה משיער מלאך, חמאה, ביצי בקלה ושמנת כבדה. עם ציון של 35% , המנה הזו גרועה למדי. ספגטי טונה עם שעועית פאבה , ספגטי יין אדום כפרי וספגטי סלרי בסגנון קפונטה דומים מאוד למתכון הזה.

ספגטי סוויפט

ספגטי סוויפט עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים של המתכונים שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 1 גרם שומן ובסך הכל 163 קלוריות . תמורת 44 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משרת 6. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש מים, רסק עגבניות, תערובת מרק בצל ואבקת שום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . עם ציון של 53% , המנה הזו די טובה. ספגטי טונה עם שעועית פאבה , ספגטי יין אדום כפרי וספגטי סלרי בסגנון קפונטה דומים מאוד למתכון הזה.

ספגטי נקניק איטלקי

אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לקופסת המתכונים שלך, ספגטי נקניק איטלקי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. במנה עיקרית זו יש 591 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -38 גרם שומן למנה. מתכון זה מגיש 5. עבור $1.53 למנה , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. תערובת של תיבול, קישורי נקניקיות, רסק עגבניות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון ספונקולרי של 64% , המנה הזו מוצקה. אם אתה אוהב את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טונה וספגטי - בסגנון איטלקי , פיצה נקניק איטלקית איילים עם גבינת ריקוטה, פטריות מוקפצות ובצל , ומרק נקניק וירקות איטלקי .

ספגטי וקציצות בבישול איטי

ספגטי וקציצות בבישול איטי דורשות כ -8 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 90 סנט למנה , תקבלו מנה עיקרית שמגישה 20. מנה אחת מכילה 344 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . אם יש לכם מלח, בצל, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 48% , המנה הזו מוצקה. אם אתה אוהב את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קורנדביף וכרוב בבישול איטי , רסק תפוחים בבישול איטי , וצ'ילי בקר בבישול איטי .

זיטי צלוי באש עם נקניק

זיטי צלוי באש עם נקניק לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 1.68$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -23 גרם חלבון , 22 גרם שומן , ובסך הכל 429 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. תערובת של פסטה שפופרת, רוטב ספגטי עגבניות ושום צלויות באש, גבינת מוצרלה רזה חלקית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. עם ציון של 63% , המנה הזו די טובה. אם אתה אוהב את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: זיטי אפוי עם נקניק ריקוטן ואיטלקי , סלט קוביות קריבי עם ויניגרט אננס צלוי באש , ומרק טורטיה עוף עם עגבניות צלויות באש .

עטיפות ירקות בסגנון איטלקי

עטיפות צמחוניות בסגנון איטלקי הן תוספת שמגישה 6. תמורת $1.53 למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 346 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . לכו לחנות וקחו עגבניות, 1/4 כוס רוטב סלט איטלקי טעים מוכן, קישואים ועוד כמה דברים להכנתם היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 51% . קציץ בשר בסגנון איטלקי , טונה וספגטי - בסגנון איטלקי וירכי עוף אפויות בסגנון איטלקי דומים מאוד למתכון הזה.

סרטונים להכנת תפריט ספגטי בסגנון שונה
איך לבשל לובסטר: מתכון מאת פרנק ג'ובאניני, 3 כוכבי מישלן [Hotel de Ville, Crissier]3 כוכבי מישלן שיעור בישול פרנק ג'ובאניני במלון דה ויל, קריסייר. חלק שני. בסרטון זה תוכלו לראות מתכון שלב אחר שלב...
הכנת הפטוצ'יני המושלם אלפרדו (3 דרכים)ברור שפטוצ'יני אלפרדו טוב יותר כשהוא תוצרת בית. אבל... האם יש את הגרסה הטובה מכל הזמנים? מסתבר שיש כמה...
מתכון למח עצםצפו בסרטון המלא היום אני מראה לכם איך להכין מתכון מדהים למח עצם שהוא בקלות...
כיצד מייצרים קטשופ עגבניות, תהליך קצירת ועיבוד עגבניות בטכנולוגיה מודרניתתודה שצפיתם! הכל בסרטון הזה שקשה לא להיות מרוצה בזמן הצפייה. איך מכינים קטשופ עגבניות,...
טיפים וטריקים לתפריט בישול והלבָּנה ספגטי
רעיונות נוספים לתפריט הקשורים לבישול והלבָּנה ספגטי