ביתנודלס מלבנה ופסטהספגטי

שיטה משביעה להלבנת ספגטי

נמאס לכם שהספגטי שלכם יצא מבושל מדי, דייסתי או מולבן בצורה לא אחידה? אל תחפשו רחוק יותר כי יש לי את השיטה המושלמת להלבנת ספגטי שתשאיר אותו אל דנטה מושלם וטעים משביע. כשף ותיק וחובב אוכל, ניסיתי ובדקתי שיטות שונות לבישול ספגטי, ואני יכול לומר בביטחון שהטכניקה הזו חסינת תקלות. לא רק שהספגטי שלך יראה ויטעם איכותי במסעדה, אלא שהוא גם יהיה בריא יותר מכיוון שהוא לא יתבשל יתר על המידה ויאבד מערכו התזונתי. בין אם אתם מבשלים לעצמכם או עורכים מסיבת ארוחת ערב, השיטה הזו תשאיר את האורחים שלכם משתוללים על הכישורים הקולינריים שלכם. אז, קח את הספגטי שלך ובואו נתחיל לבשל!

טיפים להלבנת ספגטי

טיפ 1: השתמש בסיר גדול

אחת הטעויות הגדולות ביותר שאנשים עושים בעת הלבנת ספגטי היא השימוש בסיר קטן. כשמוסיפים את הספגטי לסיר, זה מוריד את טמפרטורת המים, מה שעלול לגרום לבישול לא אחיד. כדי להימנע מכך, השתמש בסיר גדול שיכול להכיל לפחות 4 עד 6 ליטר מים. כך טמפרטורת המים לא תרד משמעותית כשמוסיפים את הספגטי, והוא יתבשל בצורה אחידה.

יתרון נוסף בשימוש בסיר גדול הוא שהוא נותן לספגטי מספיק מקום להסתובב בחופשיות. כאשר לספגטי יש מספיק מקום, הוא לא ייצמד זה לזה או יתגבש, מה שעלול לגרום גם לבישול לא אחיד. לכן, הקפידו להשתמש בסיר גדול כדי לקבל את התוצאות הטובות ביותר.

טיפ 2: ממליחים את המים

הוספת מלח למים היא אחד השלבים החשובים ביותר בהלבנת ספגטי. זה לא רק משפר את הטעם של הפסטה, אלא גם עוזר לספגטי להתבשל בצורה אחידה. עם זאת, כמות המלח שתוסיף תלויה בכמות המים שבה אתה משתמש. כלל אצבע טוב הוא להשתמש בכף אחת של מלח על כל ליטר מים.

כאשר מוסיפים מלח למים, הקפידו להוסיף אותו לפני שהמים מגיעים לרתיחה. כך, המלח יתמוסס באופן שווה לתוך המים. לאחר שהמים מגיעים לרתיחה, מוסיפים את הספגטי ומערבבים אותו בעדינות כדי למנוע היצמדות.

טיפ 3: אל תבשל יתר על המידה את הספגטי

בישול יתר של ספגטי היא אחת הטעויות הנפוצות ביותר שאנשים עושים כשהם מלבינים אותו. כשהספגטי מבושל יתר על המידה, הוא מאבד את המרקם שלו והופך לדייסתי. זה לא רק משפיע על טעמה של הפסטה, אלא גם מפחית את ערכה התזונתי. כדי להימנע מבישול יתר של הספגטי, עקבו אחר זמן הבישול המצוין על האריזה.

עם זאת, זכור כי זמן הבישול המצוין על האריזה הוא רק קו מנחה. הדרך הטובה ביותר לבדוק אם הספגטי מבושל לפי טעמכם היא לטעום אותו. מוציאים קווצת ספגטי מהסיר ונגסים בו. אם הוא עדיין קשה, המשיכו לבשל אותו במשך דקה או שתיים. אם הוא מבושל אך עדיין יציב, הוא מוכן לניקוז.

טיפ 4: שוטפים את הספגטי

לאחר ניקוז הספגטי, שטפו אותו במים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול. זה גם יסיר עודפי עמילן על פני הפסטה, מה שעלול להפוך אותה לדביקה. לאחר שטיפת הספגטי, מנערים את עודפי המים ומעבירים לקערה.

טיפ 5: הוסף רוטב לספגטי

עכשיו כשהספגטי שלכם מולבן בצורה מושלמת, הגיע הזמן להוסיף לו את הרוטב האהוב עליכם. בין אם אתם מעדיפים רוטב עגבניות פשוט או רוטב קרבונרה מורכב יותר, הקפידו להוסיף אותו כשהספגטי עדיין חם. כך הרוטב ייצמד לספגטי ויחדיר בו טעם.

לפני הוספת הרוטב אפשר גם לזרוק את הספגטי עם מעט שמן זית או חמאה כדי למנוע הידבקות. זה גם ייתן לו גימור מבריק יפה.

דבר אחרון

השמנת ספגטי אולי נראית כמו משימה פשוטה, אבל היא דורשת טכניקה כלשהי כדי לעשות את זה נכון. על ידי ביצוע העצות האלה, אתה יכול להשיג ספגטי מבושל בצורה מושלמת שהוא אל דנטה, טעים ומשביע. זכרו להשתמש בסיר גדול, ממליחים את המים, הימנעו מבישול יתר של הספגטי, שטפו אותו לאחר הניקוז והוסיפו את הרוטב האהוב עליכם כשהוא עדיין חם. בשיטה זו, לעולם לא תצטרכו להסתפק שוב בספגטי מבושל יתר על המידה או עיסה.

רעיונות להכנת תפריט ספגטי בישול והלבָּנה
ספגטי נקניק חריף

ספגטי נקניק חריף עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. עבור $3.04 למנה , מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 865 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -52 גרם שומן כל אחת. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . לכו לחנות וקחו פלפלים, צ'ילי, פטרוזיליה ועוד כמה דברים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 86% , וזה נהדר. נסה ספגטי חצילים פיקנטי , פסטה עם נקניק פיקנטי ורפיני , וטליאטלה עם נקניק פיקנטי, קורג'ט ופטיט פוי למתכונים דומים.

ספגטי עוף II

ספגטי עוף II עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מגיש 10. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -19 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 326 קלוריות . עבור $1.12 למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . תערובת של ספגטי, שמנת מרוכזת של מרק עוף, חזה עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . 451 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 57% , שהוא מוצק. נסה ספגטי טונה עם שעועית פאבה , ספגטי יין אדום כפרי וספגטי סלרי בסגנון קפונטה למתכונים דומים.

טורקיה בולונז

טורקיה בולונז עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הרטבים שלך. מנה אחת מכילה 598 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . מתכון זה מגיש 6. עבור $1.73 למנה , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקחו תרנגול הודו, ספגטי, עלי בזיליקום ועוד כמה דברים כדי להכין אותו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה מובא אליך על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 89% . נסהאת Orrechiette עם "אכול את הירקות שלך" טורקיה בולונז , טורקיה בולונז ראגו עם פפרדלה ורוטב בולונז אותנטי למתכונים דומים.

עוף וספגטי עם ברוסקטה

עוף וספגטי עם ברוסקטה דורש כ -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מגיש 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -45 גרם חלבון , 14 גרם שומן , ובסך הכל 666 קלוריות . עבור $2.17 למנה , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. תערובת של ספגטי, גבינת פרמזן, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 73% , וזה טוב. קרוסטיני רדיקיו ופרושוטו מלוחים בציפוי סאפה מתוקה סירופית , סלט אבוקדו ועגבניות בציפוי שרימפס בגריל ופרוסות תפוחי אדמה בציפוי בייבי ברי דומים מאוד למתכון הזה.

רוטב ספגטי מתוק

רוטב ספגטי מתוק דורש בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. ברוטב הזה יש 405 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -27 גרם שומן למנה. עבור $1.94 למנה , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משרת 4. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פטריות, שום, רוטב ספגטי פרגו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . הציון הזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את רוטב Zhou (המכונה גם רוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני חריף , כמה מתוק זה לזניה בטטה , ורולדת עוף/בטטה עם רוטב גבינת עיזים .

סירות ספגטי סקווש

סירות סקווש ספגטי עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וראשוני זה מגיש 6 ומחיר 65 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון , 2 גרם שומן , ובסך הכל 73 קלוריות . 58 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, גבינת מוצרלה רזה חלקית, פטריות ופטריות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 67% . אם אתה אוהב את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ספגטי סקווש ספגטי , סלט סרטנים בסירות אבוקדו , וסירות פיצה קישואים .

ג'ונסונוויל כדורי בשר קלאסיים וספגטי

את המתכון כדורי בשר וספגטי ג'ונסונוויל קלאסיים ניתן להכין תוך כ-35 דקות . מתכון זה מכיל 8 מנות עם 468 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -20 גרם שומן כל אחת. עבור $1.46 למנה , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות וקחו ספגטי, גבינת פרמזן, רוטב פסטה ועוד כמה דברים להכנתם היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 74% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים כוללים דלעת ספגטי וקציצות , כדורי מומיה עם ספגטי וסלט פירות קלאסי עם דבש ולימון .

קילבסה עם שעועית

קילבסה עם שעועית היא תוספת שמגישה 10. תמורת 78 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 387 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 דקות . המתכון הזה של Allrecipes דורש שעועית, קילבסה, בצל ואורז. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60% . הציון הזה מוצק. נסה עוף קל, קילבסאן ושרימפס פאייה , קילבסה עם נבטי בריסל ברוטב שמנת חרדל וספגטי טונה עם שעועית פאבה למתכונים דומים.

פסטה עם רוטב בשר

פסטה עם רוטב בשר היא מנה עיקרית המגישה 4. תמורת 1.8$ למנה , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -25 גרם חלבון , 10 גרם שומן ובסך הכל 313 קלוריות . לכו לחנות וקחו פסטה, רוטב ספגטי, שמן זית ועוד כמה דברים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 70% , וזה די טוב. רביולי אפוי ורוטב בשר , ירוקי סלק ותירס טרי לתינוק בצ'ילי בשר אדום לוהט , וקציצות בשר גרמניות פריקאדלן דומות מאוד למתכון הזה.

שרימפס ואספרגוס עם טוויסט לואיזיאנה

שרימפס ואספרגוס עם טוויסט לואיזיאנה עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 23 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 422 קלוריות . מתכון זה מגיש 8. עבור $2.22 למנה , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. המתכון הזה של Allrecipes דורש אורגנו, מלח ופלפל גרוס, ספגטי ופלפל. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54% , וזה טוב. מתכונים דומים הם איך להכין גומבו בסגנון לואיזיאנה , פאי סרטנים אותנטיים של לואיזיאנה ורולינטיני חצילים בגריל :: טוויסט על קלאסיקה .

סרטונים להכנת תפריט ספגטי בסגנון שונה
איך לבשל לובסטר: מתכון מאת פרנק ג'ובאניני, 3 כוכבי מישלן [Hotel de Ville, Crissier]3 כוכבי מישלן שיעור בישול פרנק ג'ובאניני במלון דה ויל, קריסייר. חלק שני. בסרטון זה תוכלו לראות מתכון שלב אחר שלב...
הכנת הפטוצ'יני המושלם אלפרדו (3 דרכים)ברור שפטוצ'יני אלפרדו טוב יותר כשהוא תוצרת בית. אבל... האם יש את הגרסה הטובה מכל הזמנים? מסתבר שיש כמה...
מתכון למח עצםצפו בסרטון המלא היום אני מראה לכם איך להכין מתכון מדהים למח עצם שהוא בקלות...
כיצד מייצרים קטשופ עגבניות, תהליך קצירת ועיבוד עגבניות בטכנולוגיה מודרניתתודה שצפיתם! הכל בסרטון הזה שקשה לא להיות מרוצה בזמן הצפייה. איך מכינים קטשופ עגבניות,...
טיפים וטריקים לתפריט בישול והלבָּנה ספגטי
רעיונות נוספים לתפריט הקשורים לבישול והלבָּנה ספגטי