ביתפירות

השיטות הנבחרות שלנו להלבנת פירות

מאפרסקים ועד שזיפים האתר מציע דרך מצוינת לשלב את הטעמים הנפלאים של הפירות עם טכניקת בישול חמימה. אז, חקור את האתר המעולה שלנו ובחר מתכון פירות שמתאים לך ותתבשל! עם קצת הדרכה תופתעו כמה המנות האלה יכולות להיות נהדרות! תיהנו מבישול פירות בדרך הבריאה הזו!

היתרונות של הברחת פירות

להלבנת פירות יש מספר יתרונות. ראשית, זה עוזר להסיר את הקליפה של הפרי בקלות. הלבנה היא דרך יעילה להסיר את הקליפה של פירות כמו אפרסקים, שזיפים ועגבניות. הקליפה של הפירות הללו יכולה להיות קשה, וקשה להסיר אותה מבלי לפגוע בפרי. ההלבנה מקלה בהרבה על קילוף העור מבלי לאבד אף אחד מהבשר.

שנית, הלבנה עוזרת לשמר את צבע הפרי. פירות כמו אפרסקים, משמשים ונקטרינות נוטים להתחמצן במהירות כאשר הם נחשפים לאוויר. זה יכול לגרום להם להפוך לחום ולאבד את צבעם התוסס. ההלבנה עוזרת להאט את תהליך החמצון, מה שעוזר לשמר את צבע הפרי.

לבסוף, הלבנה עוזרת לשפר את הטעם והמרקם של הפרי. הלבנה יכולה לעזור לרכך מעט את הפרי, מה שיכול להפוך אותו לרך ועסיסי יותר. זה גם יכול לעזור להוציא את המתיקות הטבעית של הפרי, מה שיכול להפוך אותו לטעים יותר.

שיטות להלבנת פירות

ישנן מספר שיטות להלבנת פירות, בהתאם לסוג הפרי בו אתה משתמש ולהעדפותיך האישיות. להלן כמה שיטות שנבחרו היטב להלבנת פירות:

שיטה 1: מים רותחים

זוהי השיטה הנפוצה ביותר להלבנת פירות. הנה איך לעשות את זה:

1. ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה.

2. מכינים קערת מי קרח.

3. מוסיפים את הפירות למים הרותחים ומבשלים 30 שניות עד 2 דקות, תלוי בסוג הפרי.

4. מוציאים את הפירות מהמים הרותחים בעזרת כף מחוררת ומעבירים אותו מיד למי הקרח.

5. הניחו לפרי לשבת במי הקרח למשך דקה אחת לפחות, ולאחר מכן הסר אותם ויבש אותו.

שיטה זו פועלת היטב עבור פירות כמו אפרסקים, שזיפים ועגבניות.

שיטה 2: מיקרוגל

שיטה זו היא מהירה וקלה, אך ייתכן שהיא לא תעבוד באותה מידה עבור פירות גדולים יותר. הנה איך לעשות את זה:

1. מניחים את הפירות בכלי המתאים למיקרוגל ומוסיפים כמות קטנה של מים.

2. מכסים את הכלי בניילון נצמד ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 1-2 דקות, תלוי בסוג הפרי.

3. מוציאים את הכלי מהמיקרוגל ומסירים בזהירות את הניילון.

4. מוציאים את הפירות מהכלי בעזרת כף מחוררת ומעבירים אותו מיד למי הקרח.

5. הניחו לפרי לשבת במי הקרח למשך דקה אחת לפחות, ולאחר מכן הסר אותם ויבש אותו.

שיטה זו פועלת היטב עבור פירות קטנים יותר כמו פירות יער וענבים.

שיטה 3: Steam

שיטה זו עדינה ויכולה לסייע בשימור הטעם והמרקם של הפרי. הנה איך לעשות את זה:

1. מביאים סיר מים לרתיחה ומניחים מעל הסיר סלסלת אידוי.

2. מוסיפים את הפירות לסלסלת הקיטור ומכסים את הסיר במכסה.

3. לאדות את הפירות 2-5 דקות, תלוי בסוג הפרי.

4. מוציאים את הפירות מסלסלת הקיטור בעזרת כף מחוררת ומעבירים אותו מיד למי הקרח.

5. הניחו לפרי לשבת במי הקרח למשך דקה אחת לפחות, ולאחר מכן הסר אותם ויבש אותו.

שיטה זו פועלת היטב עבור פירות כמו תפוחים, אגסים ואפרסקים.

דבר אחרון

הלבנה היא דרך מצוינת להכין פירות לבישול או אכילה. זה עוזר להסיר את הקליפה בקלות, לשמר את הצבע ולשפר את הטעם והמרקם של הפרי. ישנן מספר שיטות להלבנת פירות, אז בחרו באחת המתאימה לכם ביותר ותיהנו מהיתרונות של טכניקת הבישול הבריאה הזו!

רעיונות להכנת תפריט פירות בישול והלבָּנה
עוגות קצרות עם שלושה פירות

קינוח "שלושת הפירות" הוא קינוח המיועד ל-4 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -7 גרם חלבון , 16 גרם שומן , וסך של 421 קלוריות . תמורת 1.11 דולר למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חלב, אוכמניות ומיץ לימון. מתכון זה אהוב על ידי 2 חובבי אוכל וטבחים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 41% . ציון זה טוב. פאלודה פירות - איך להכין פירות מעורבים - זני פאלודה , מטבל שלוש גבינות מקסיקני וריבת שלושה פירות יער דומים מאוד למתכון זה.

ספירלות טורטיה של הודו

הכנת ספירלות טורטיה בהודו אורכת כ -25 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מספיק ל-12 מנות עם 210 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. עבור 100 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. תערובת של סלרי, רוטב חמוציות מפירות יער שלמים, טורטיות קמח וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה מעדן ומשביע. רק מעטים באמת אהבו את התוספת הזו. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון טוב של 47% . ספירלות אספרגוס וחזיר , טורטיה בורגר לוקו ואקה , ו"סופה דה טורטיה" שלאחר חג ההודיה דומים מאוד למתכון הזה.

תה קר פירותי

תה קר פירותי הוא משקה המספק 16 מנות. מנה אחת מכילה 187 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -0 גרם שומן . תמורת 65 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן, נטולת מוצרי חלב, צמחונית (לקטו-אובו) וטבעונית . 12 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. מתכון זה מ-Taste of Home דורש מיץ לימון, מים, מיץ אננס וסוכר. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך 25 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 0% , וזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: תה קר עם דבש, ג'ינג'ר ולימון , סלט עוף בקארי פירותי , ופרפה יוגורט פירותי .

מאפינס אדומים, לבנים וכחולים

אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו מאפינס אדומים, לבנים וכחולים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 3 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 236 קלוריות . מתכון צמחוני זה, המכיל חלבון אובו-לקטו, מספיק ל-6 סועדים ועולה 60 סנט למנה . תערובת של סודה לשתייה, אוכמניות, קמח וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 יגידו שהוא מושלם. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -40 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, המתכון הזה מקבל ציון של 31% , וזה לא כל כך מדהים. סלסת פירות אדומים, לבנים וכחולים , שייק אדום, לבן וכחול וקרפים אדומים, לבנים וכחולים: 4 ביולי שמח! @driscollsberry דומים מאוד למתכון הזה.

מטבל פירות תות

מטבל תותים ופירות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המתאבנים שלכם. מתכון זה מספיק ל-32 מנות. מנה אחת מהמנה מכילה כ -1 גרם חלבון , 3 גרם שומן , וסך הכל 131 קלוריות . תמורת 1.25 דולר למנה , מתכון זה מכסה 2% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מושלם לסופרבול . רק מעטים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזו. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -5 דקות . תערובת של ריבת תותים, פירות, קצפת מקרטון וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה ללא גלוטן . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את פאלודה פירות - איך להכין פירות מעורבים - זני פאלודה , מיני סופגניות אפויות עם תותים טריים ועם ציפוי תות-ליים , ואת עוגת תותים עם פופ-טארטס מיני תותים .

טרייפל ג'ינג'רברד לחג

טרייפל עוגיות ג'ינג'ר לחג הוא קינוח אירופאי. מתכון זה מספיק ל-18 מנות. תמורת 90 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מהמנה מכילה כ -5 גרם חלבון , 25 גרם שומן , וסך הכל 390 קלוריות . תערובת של תמצית וניל, מולסה, ג'לטין וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. הוא יהיה להיט באירוע חג המולד שלכם. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-5 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 34% . ציון זה די גרוע. מתכונים דומים הם טרייפל פירות יער , טרייפל פירות יער ושוקולד לבן , וטרייפל פירות יער שקדים וקרמל .

סלט פירות וחזיר בקארי

סלט פירות ונקניק בקארי הוא מתכון ללא גלוטן . מנה אחת מכילה 468 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -30 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-4 סועדים. תמורת 2.78 דולר למנה , מתכון זה מכסה 18% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. תערובת של מלון דבש, פקאנים, תפוחים וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -20 דקות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא קלע בול. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סביר של 52% , וזה ציון מוצק. נסו את פירות פאלודה - איך להכין פירות מעורבים - זני פאלודה , סלט עוף בקארי עם ענבים אדומים ואגוזי מלך , וסלט עוף בקארי ריחני למתכונים דומים.

מטבל פירות תות

מטבל פירות תות יכול להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלכם למתאבנים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות ועולה 1.48 דולר למנה. מנה אחת מכילה 206 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . תערובת של גבינת שמנת תות מוקצפת מקרטון, חלב, קליפת לימון וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, צמחונית לקטואובו ודיאטה ראשונית . זה יהיה להיט באירוע הסופרבול שלכם. מההכנה ועד להצלחת, המתכון הזה לוקח כ -10 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די גרוע של 28% . פאלודה פירות - איך להכין פירות מעורבים - זני פאלודה , מיני דונאטס תות טריים אפויות עם ציפוי תות-ליים , ועוגת תות עם פופ-טארט מיני תות דומים מאוד למתכון הזה.

טפנד אספרגוס שטוף שמש

צריכים תבלין צמחוני, טבעוני, ללא מוצרי חלב ? טפנד אספרגוס שטוף שמש יכול להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 5 גרם שומן , וסך הכל 79 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-8 מנות. תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 יגידו שהוא מושלם. תערובת של ענפי פטרוזיליה, סירופ מייפל, פתיתי פלפל וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מרשים של 97% , וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכלו על מתכונים דומים: ארוחת הבוקר הקלה ביותר אי פעם: פרפה פירות שטופי שמש , טפנד פלפלים אדומים קלויים , וקרוסטיני עגבניות צלויות עם טפנד זיתים .

מטבל פירות תות

אם יש לכם כ -5 דקות במטבח, מטבל פירות תות עשוי להיות מתכון סופר ללא גלוטן, צמחוני לקטואוביה, וראשוני שכדאי לנסות. תמורת 1.32 דולר למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -2 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 120 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-20 מנות. זה יהיה להיט באירוע הסופרבול שלכם. אם יש לכם יוגורט תותים, פירות, תותים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זה עובד היטב כמתכון חסכוני. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די גרוע של 28% . מתכונים דומים הם פאלודה פירות - איך להכין פירות מעורבים - זני פאלודה , סופגניות מיני אפויות תותים טריות עם ציפוי תות-ליים , ועוגת תות עם... מיני פופ-טארטס תותים .

סרטונים להכנת תפריט פירות בסגנון שונה
איך לטשטש ירקותשם: מליסה פאביו ביוגרפיה: מליסה פאביו היא שפית מקצועית ילידת אוסטין, טקסס. כיום היא מפקחת מאפים עבור...
טכניקת הלבנה וזעזוע שיעור 1איך להלבין נכון ולזעזע ירקות שיעור 1, כמו גם להקפיץ אספרגוס. בשילוב עם כיתה וירטואלית...
שיעור בישול: איך להלבין פירות וירקותהנה שיעור קצר על איך להלבין פירות וירקות והחשיבות של שיטה זו.
בלנצ'ינג I טכנולוגיה לשימור מזון I תעשיית עיבוד מזון I מדע וטכנולוגיה של מזוןהלבנה #שימור_מזון #טכנולוגיית_מזון הברנה היא תהליך להבערת מזון במים חמים, והתהליך מורכב מ...
טיפים וטריקים לתפריט בישול והלבָּנה פירות
רעיונות נוספים לתפריט הקשורים לבישול והלבָּנה פירות