ביתפירות

השיטות הנבחרות שלנו להלבנת פירות

מאפרסקים ועד שזיפים האתר מציע דרך מצוינת לשלב את הטעמים הנפלאים של הפירות עם טכניקת בישול חמימה. אז, חקור את האתר המעולה שלנו ובחר מתכון פירות שמתאים לך ותתבשל! עם קצת הדרכה תופתעו כמה המנות האלה יכולות להיות נהדרות! תיהנו מבישול פירות בדרך הבריאה הזו!

היתרונות של הברחת פירות

להלבנת פירות יש מספר יתרונות. ראשית, זה עוזר להסיר את הקליפה של הפרי בקלות. הלבנה היא דרך יעילה להסיר את הקליפה של פירות כמו אפרסקים, שזיפים ועגבניות. הקליפה של הפירות הללו יכולה להיות קשה, וקשה להסיר אותה מבלי לפגוע בפרי. ההלבנה מקלה בהרבה על קילוף העור מבלי לאבד אף אחד מהבשר.

שנית, הלבנה עוזרת לשמר את צבע הפרי. פירות כמו אפרסקים, משמשים ונקטרינות נוטים להתחמצן במהירות כאשר הם נחשפים לאוויר. זה יכול לגרום להם להפוך לחום ולאבד את צבעם התוסס. ההלבנה עוזרת להאט את תהליך החמצון, מה שעוזר לשמר את צבע הפרי.

לבסוף, הלבנה עוזרת לשפר את הטעם והמרקם של הפרי. הלבנה יכולה לעזור לרכך מעט את הפרי, מה שיכול להפוך אותו לרך ועסיסי יותר. זה גם יכול לעזור להוציא את המתיקות הטבעית של הפרי, מה שיכול להפוך אותו לטעים יותר.

שיטות להלבנת פירות

ישנן מספר שיטות להלבנת פירות, בהתאם לסוג הפרי בו אתה משתמש ולהעדפותיך האישיות. להלן כמה שיטות שנבחרו היטב להלבנת פירות:

שיטה 1: מים רותחים

זוהי השיטה הנפוצה ביותר להלבנת פירות. הנה איך לעשות את זה:

1. ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה.

2. מכינים קערת מי קרח.

3. מוסיפים את הפירות למים הרותחים ומבשלים 30 שניות עד 2 דקות, תלוי בסוג הפרי.

4. מוציאים את הפירות מהמים הרותחים בעזרת כף מחוררת ומעבירים אותו מיד למי הקרח.

5. הניחו לפרי לשבת במי הקרח למשך דקה אחת לפחות, ולאחר מכן הסר אותם ויבש אותו.

שיטה זו פועלת היטב עבור פירות כמו אפרסקים, שזיפים ועגבניות.

שיטה 2: מיקרוגל

שיטה זו היא מהירה וקלה, אך ייתכן שהיא לא תעבוד באותה מידה עבור פירות גדולים יותר. הנה איך לעשות את זה:

1. מניחים את הפירות בכלי המתאים למיקרוגל ומוסיפים כמות קטנה של מים.

2. מכסים את הכלי בניילון נצמד ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 1-2 דקות, תלוי בסוג הפרי.

3. מוציאים את הכלי מהמיקרוגל ומסירים בזהירות את הניילון.

4. מוציאים את הפירות מהכלי בעזרת כף מחוררת ומעבירים אותו מיד למי הקרח.

5. הניחו לפרי לשבת במי הקרח למשך דקה אחת לפחות, ולאחר מכן הסר אותם ויבש אותו.

שיטה זו פועלת היטב עבור פירות קטנים יותר כמו פירות יער וענבים.

שיטה 3: Steam

שיטה זו עדינה ויכולה לסייע בשימור הטעם והמרקם של הפרי. הנה איך לעשות את זה:

1. מביאים סיר מים לרתיחה ומניחים מעל הסיר סלסלת אידוי.

2. מוסיפים את הפירות לסלסלת הקיטור ומכסים את הסיר במכסה.

3. לאדות את הפירות 2-5 דקות, תלוי בסוג הפרי.

4. מוציאים את הפירות מסלסלת הקיטור בעזרת כף מחוררת ומעבירים אותו מיד למי הקרח.

5. הניחו לפרי לשבת במי הקרח למשך דקה אחת לפחות, ולאחר מכן הסר אותם ויבש אותו.

שיטה זו פועלת היטב עבור פירות כמו תפוחים, אגסים ואפרסקים.

דבר אחרון

הלבנה היא דרך מצוינת להכין פירות לבישול או אכילה. זה עוזר להסיר את הקליפה בקלות, לשמר את הצבע ולשפר את הטעם והמרקם של הפרי. ישנן מספר שיטות להלבנת פירות, אז בחרו באחת המתאימה לכם ביותר ותיהנו מהיתרונות של טכניקת הבישול הבריאה הזו!

רעיונות להכנת תפריט פירות בישול והלבָּנה
שייק פירות בוקר

שייק פירות בוקר הוא משקה המיועד ל-4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -5 גרם חלבון , 4 גרם שומן , וסה"כ 159 קלוריות . תמורת 98 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בננות, נענע (אופציונלי), מיץ חמוציות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זהו מתכון במחיר סביר מאוד לחובבי אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -10 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . ציון זה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Morning Banana Split , את CHOCOLATE BANANA MORNING BUZZ ואת Sunday Morning Doughnuts .

שייקים אוכמניות ומנגו

שייקים מנגו-אוכמניות עשויים להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתכון זה מכין 2 מנות עם 183 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -4 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.12 דולר למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו חלב סויה וניל, אוכמניות, מנגו ועוד כמה דברים להכנה היום. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחונית (לקטו-אובו) וטבעונית . מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כ -10 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 93% . הציון הזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו שייקים מנגו-פירות יער מסובבים , שייקים טעימים עם לימונדה משולשת פירות יער , ושייקים .

סלט נקטרינה, פרושוטו ואנדיב

סלט נקטרינה, פרוסצ'וטו ואנדיב דורש בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 2.16 דולר למנה , תקבלו ארוחת בוקר ל-9 מנות. מנה אחת מכילה 257 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. תערובת של שקדים, קורט טימין, חרדל דיז'ון וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן וללא מוצרי חלב . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . ציון זה מוצק. מתכונים דומים כוללים סלט אנדיב קלוי עם פרוסצ'וטו, תאנים ופיסטוקים , סלט פירות נקטרינה, אוכמניות ובזיליקום , וסלט רדיקיו ואנדיב עם פקאנים, תפוח ומנדרינה .

קרפצ'יו פטריות

אם יש לכם כ -10 דקות במטבח, קרפצ'יו פטריות עשוי להיות מתכון נהדר ללא גלוטן, טבעי וקטוגני שכדאי לנסות. תמורת 1.65 דולר למנה , מתכון זה מכסה 14% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -15 גרם חלבון , 22 גרם שומן , וסך הכל 281 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-4 אנשים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. תערובת של ארוגולה קטנה, שמן זית, פטריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. לא הרבה אנשים אהבו את התוספת הזו. עם ציון ספוג של 71% , מנה זו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו קרפצ'יו פירות קיץ עם סירופ וניל וקרם ג'ינג'ר , ריזוטו פטריות קרמי ואדים , וסטייק פלנק ברוטב פטריות .

קרוסטטה אגס וחמוציות

אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את קרוסטטן אגסים וחמוציות. מנה אחת מכילה 419 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-12 סועדים ועולה 72 סנט למנה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-50 דקות . אם יש לכם אגסי בוסק, חמאה, גרידת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא-אובו . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונקולרי של 26% , וזה די גרוע. נסו קרוסטטן פירות יער אורגניים , קרוסטטן אפרסק ומאפינס אגסים וחמוציות מחיטה מלאה למתכונים דומים.

טרייפל מרנג - קישוט מרכזי דקורטיבי לשולחן

אם יש לכם בערך 20 דקות לבלות במטבח, טרייפל מרנג - קישוט מרכזי לשולחן דקורטיבי עשוי להיות מתכון נהדר ללא גלוטן ולחותי אובו . קינוח זה מכיל 291 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -22 גרם שומן למנה. תמורת 2.3 דולר למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-12 מנות. זהו מתכון זול למדי לחובבי אוכל אירופאי. למתכון זה מ-Foodnetwork יש מעריץ אחד. תערובת של סוכר, נענע, צבע מאכל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . ציון זה מוצק. מתכונים דומים הם טרייפל פירות יער , טרייפל פירות יער ושוקולד לבן , וטרייפל פירות יער שקדים וקרמל .

מרק פירות כוכבים

ניתן להכין את מרק הפירות הכוכביים תוך כ-20 דקות . מתכון זה מספיק ל-6 מנות. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון צמחוני זה, ללא גלוטן ולקטו-אובו, מכיל 193 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. תמורת 1.39 דולר למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . 36 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות וקנו מיץ לימון, אגסים, כוסברה טחונה ועוד כמה דברים להכנה היום. כמה אנשים ממש אהבו את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 73% . ציון זה די טוב. מתכונים דומים הם פאלודה פירות - איך להכין פירות מעורבים - זני פאלודה , מרק פירות טריים ועוגת קפה ממולאת פירות .

סלט טוב ומענג

סלט "Snortin' Good Salt" הוא מתכון ללא גלוטן וללא מוצרי חלב המכיל 14 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -4 גרם חלבון , 14 גרם שומן , וסך הכל 177 קלוריות . תמורת 60 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מתאים גם כמתכון ראשוני. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. לכו לחנות וקנו כרובית, סוכר, חסה אייסברג ועוד כמה דברים להכנה היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -15 דקות . עם ציון כפית של 39% , מנה זו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו כריך סלט ביצים טובות , בריסקט מבושל בבירה עם רוטב דינג דאנג טוב , וגבינת ברי עם פירות יער .

רליש חמוציות פירותי

רליש חמוציות פירותי דורש כ -10 דקות הכנה מתחילתו ועד סופו. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון טבעוני, ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, הפועל על בסיס לקטו-אובו, מכיל 93 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -0 גרם שומן למנה. תמורת 41 סנט למנה , תקבלו תוספת ל-5 מנות. מתכון זה מ-Taste of Home דורש חמוציות, תפוז טבור, סוכר ותפוח חמצמץ. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 יגידו שהוא קלע בול. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון ספיינו-ווקרתי של 0% . מתכונים דומים כוללים את רליש חמוציות חלפיניו , רליש חמוציות תפוז ללא בישול , ורליש חמוציות פומפון-תפוח .

הפתעת סאנדיי וופל שוקולד-פרי

צריכים קינוח ללא גלוטן ? מתכון סאנדיי וופל שוקולד-פירות הפתעה יכול להיות מתכון מעולה לנסות. מנה אחת מכילה 363 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 1.49 דולר למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק לאדם אחד. מתכון זה אהוב על ידי 2 חובבי אוכל וטבחים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -35 דקות . מתכון זה מ-Foodnetwork דורש גלידת שוקולד, קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי, תותים ופטל. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון spoonacular של 49% , וזה טוב. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את קינוח אמפנדה שוקולד קוקו לוקו , חטיפי לחם שוקולד-בננה , וחטיפי דלעת שוקולד קרמיים .

סרטונים להכנת תפריט פירות בסגנון שונה
איך לטשטש ירקותשם: מליסה פאביו ביוגרפיה: מליסה פאביו היא שפית מקצועית ילידת אוסטין, טקסס. כיום היא מפקחת מאפים עבור...
טכניקת הלבנה וזעזוע שיעור 1איך להלבין נכון ולזעזע ירקות שיעור 1, כמו גם להקפיץ אספרגוס. בשילוב עם כיתה וירטואלית...
שיעור בישול: איך להלבין פירות וירקותהנה שיעור קצר על איך להלבין פירות וירקות והחשיבות של שיטה זו.
בלנצ'ינג I טכנולוגיה לשימור מזון I תעשיית עיבוד מזון I מדע וטכנולוגיה של מזוןהלבנה #שימור_מזון #טכנולוגיית_מזון הברנה היא תהליך להבערת מזון במים חמים, והתהליך מורכב מ...
טיפים וטריקים לתפריט בישול והלבָּנה פירות
רעיונות נוספים לתפריט הקשורים לבישול והלבָּנה פירות