ביתפירותאפרסקים

בלנצ'ינג אפרסקים - מתכון והדרכה נהדרים

מחפשים מתכון טעים וקל לביצוע כדי להפיק את המרב מהאפרסקים המתוקים והעסיסיים של הקיץ? אל תסתכל רחוק יותר מהלבנת אפרסקים. בלנצ'ינג היא טכניקה פשוטה שיכולה להעלות את משחק האפרסק שלך לשלב הבא. בין אם אתה רוצה להכין סנדלר אפרסק, גלידת אפרסק, או פשוט ליהנות מאפרסקים טריים, הלבנה היא מחליף משחק. במאמר זה נדריך אתכם בתהליך הלבנת אפרסקים, שלב אחר שלב. אנו גם נשתף כמה מתכונים מעוררי תיאבון שתוכלו להכין עם האפרסקים המולבנים שלכם. אז, קח כמה אפרסקים טריים ובואו נתחיל עם המתכון וההדרכה הנהדרים להלבנת אפרסקים.

היתרונות של בלנצ'ינג אפרסקים

לפני שנצלול לתהליך הלבנת אפרסקים, בואו נדבר מדוע כדאי לכם לשקול לעשות זאת. הלבנת אפרסקים יכולה להיות מועילה מכמה סיבות:

1. הסרת העור

אחת הסיבות העיקריות להלבין אפרסקים היא להסיר את העור. עור אפרסק יכול להיות קשה ולא נעים, במיוחד כשהוא מבושל. על ידי הלבנת אפרסקים תוכלו להסיר בקלות את הקליפה ולהשאיר אתכם עם בשר אפרסק חלק וטעים.

2. שיפור הטעם

הלבנה של אפרסקים יכולה גם לשפר את טעמם. על ידי הלבנת אפרסקים, ניתן להסיר כל מרירות או חמצמצות מהעור, ולאפשר למתיקות הטבעית של האפרסק לזרוח.

3. שימור האפרסקים

הלבנה של אפרסקים יכולה להיות שימושית גם אם יש לכם הרבה אפרסקים בשלים שאתם רוצים לשמר. על ידי הלבנה והקפאה של האפרסקים שלך, אתה יכול ליהנות מהם כל השנה, גם כאשר האפרסקים אינם בעונה.

עכשיו כשאתה יודע את היתרונות של הלבנת אפרסקים, בואו ניכנס לדקויות של איך לעשות את זה.

איך להלבין אפרסקים

הלבנה של אפרסקים הוא תהליך פשוט הכולל הרתחה של האפרסקים ואז קירורם במהירות. הנה איך לעשות את זה:

1. אספו את האפרסקים שלכם

ראשית, תרצה לאסוף את האפרסקים שלך. ודא שהם בשלים, אבל לא בשלים מדי. קשה להלבין אפרסקים בשלים מדי מכיוון שהם רכים מדי.

2. מרתיחים מים

לאחר מכן, מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת. אתה תרצה מספיק מים כדי לכסות את כל האפרסקים שלך.

3. חותכים איקס בתחתית האפרסקים

בזמן שהמים רותחים, השתמשו בסכין חדה כדי לחתוך X בתחתית כל אפרסק. זה יקל על הסרת העור מאוחר יותר.

4. מטשטש את האפרסקים

לאחר שהמים רותחים והאפרסקים מוכנים, מוסיפים בזהירות את האפרסקים לסיר. תן להם לרתוח במשך 30 שניות עד 1 דקה, תלוי בגודל האפרסקים שלך. אתה תדע שהם מוכנים כשהעור יתחיל להתקלף מהבשר.

5. מצננים את האפרסקים

לאחר שהאפרסקים מולבנים, השתמשו בכף מחוררת כדי להעביר אותם לקערת מי קרח. תנו להם להתקרר במשך 2-3 דקות.

6. קולפים את האפרסקים

לאחר שהאפרסקים התקררו, השתמשו באצבעותיכם או בסכין חיתוך כדי לקלף את הקליפה. העור אמור לרדת בקלות, הודות לתהליך ההלבנה.

וזה הכל! הלבנת בהצלחה את האפרסקים שלך. עכשיו, בוא נדבר על מה אתה יכול לעשות איתם.

דבר אחרון

הלבנת אפרסקים היא טכניקה פשוטה שיכולה לקחת את משחק האפרסקים שלך לשלב הבא. על ידי הסרת הקליפה והשבחת הטעם, ניתן להשתמש באפרסקים מולבנים במגוון מתכונים, ממתוקים ועד מלוחים. בין אם אתה מכין סנדלר אפרסק, סלט אפרסקים בגריל או גלידת אפרסקים, הלבנת אפרסקים היא מחליף משחק. אז, קח כמה אפרסקים טריים ונסה את זה. לא תתאכזב.

רעיונות להכנת תפריט אפרסקים בישול והלבָּנה
סלט פסטה חזיר

סלט פסטה חזיר עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 28 גרם חלבון , 14 גרם שומן , ובסך הכל 470 קלוריות . מתכון זה מגיש 6 ומחירו 1.73 דולר למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 יגידו שהוא הגיע למקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בשר חזיר, גבינת פרמזן נוספת, עגבנייה וחלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72% , שהוא מוצק. מתכונים דומים הם פסטה ורדים עם קישואים ושינקין , פסטה קישואים ושינקן שמנת, וסלט אפרסקים , חזיר ופטה עם רוטב שמן זית פירותי .

קולר אפרסקים ושמנת

אם יש לכם כ -10 דקות במטבח, Peaches 'n' Cream Cooler עשוי להיות מתכון נהדר לצמחוני ללא גלוטן ולבסוף ל-bacon . תמורת 86 סנט למנה , תקבלו משקה ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -2 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 143 קלוריות . לכו לחנות וקנו תמצית שקדים, אפרסקים, דבש ועוד כמה דברים להכנה היום. 159 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 56% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: Ginger Lime Cooler , Watermelon Jalapeño Cocktail Counter Cooler , ו- Peaches & Coconut Cream Steel Oatmeal Cut .

עוגת אפרסקים ושמנת במחבת

המתכון לעוגת קצפת במחבת אפרסקים ושמנת מוכן בכ-31 דקות . מתכון זה מכין 8 מנות עם 497 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -20 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.18 דולר למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. תערובת של גבינת שמנת, קורנפלור, ביסקוויטים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח זול למדי. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 46% , וזה ציון מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: עוגת תותים טבעונית מוגשת עם קצפת טבעונית , שיבולת שועל אפרסקים ושמנת , ועוגת פאונד אפרסקים ושמנת .

פאי אפרסק צ'יפוטלה

פאי צ'יפוטלה אפרסק עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מגיש 8. תמורת 11 סנט למנה , מתכון זה מכסה 0% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 38 קלוריות , 0 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן . אם יש לכם שמנת, מאפה פאי, אפרסקים בסירופ/מיץ בהיר במיוחד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. עוגת אוכמניות אפרסק , פאי אפרסק ומילוי פאי אפרסק דומים מאוד למתכון הזה.

סנדלר אפרסק

Peach Cobbler הוא קינוח צמחוני לקטו אובו . מתכון זה מגיש 8 ומחירו 47 סנט למנה. מנה אחת מכילה 320 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. תערובת של סוכר, אפרסקים, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . מתכונים דומים כוללים מנגו אפרסק סנדלר , סנדלר אוכמניות אפרסק , וסנדלר אפרסק מושלם מיושן .

פאי אפרסקים ושמנת

המתכון לפאי אפרסקים ושמנת יכול להיות מוכן בכשעה וחצי . קינוח זה מכיל 195 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני זה, המבוסס על אובו-לקטו, מתאים ל-8 מנות ועולה 60 סנט למנה . אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. תערובת של חמאה, קינמון טחון, ביצה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). שיבולת שועל חתוכה לפי דרישה עם אפרסקים ושמנת קוקוס , שיבולת שועל עם אפרסקים ושמנת ועוגת פאונד עם אפרסקים ושמנת דומים מאוד למתכון הזה.

פאי אפרסקים ושמנת

פאי אפרסקים ושמנת דורש בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 89 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. שומרים על הגזרה שלך? מתכון צמחוני זה, המבוסס על חלבון ואובו, מכיל 240 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -11 גרם שומן למנה. מתכון זה מנות ל-8 מנות. אדם אחד התרשם מהמתכון. מתכון זה מ-Taste of Home דורש סוכר, מלח, ביצה ותערובת פודינג וניל להכנה עצמית. זה עובד מצוין כקינוח זול. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוגי של 32% , וזה לא כל כך טוב. מתכונים דומים כוללים את שיבולת שועל חתוכה לאפרסקים וקרם קוקוס , שיבולת שועל אפרסקים ושמנת , ועוגת פאונד אפרסקים ושמנת .

חזיר עם רוטב אפרסק פיקנטה

חזיר ברוטב אפרסק פיקנטה הוא מתכון ללא גלוטן וללא מוצרי חלב עם 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -17 גרם חלבון , 25 גרם שומן , וסך של 382 קלוריות . תמורת 1.32 דולר למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים אהבו את המנה העיקרית הזו. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויהיה מכין אותו שוב. מתכון זה מ-Taste of Home דורש רוטב ברביקיו, ריבת אפרסקים, סלסה עדינה ותיבול טאקו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -5 שעות ו-50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . ציון זה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: מקרוני בקר פיקנטה עם גבינה , צלעות חזיר עם ציפוי אפרסק בורבון , ועוגת שכבות אפרסקים, עגבניות וגבינת עיזים עם רוטב אפרסק-בזיליקום .

מחבת אוכמניות-אפרסק סנדלר

סנדלר סנדלר אוכמניות-אפרסק הוא קינוח דרומי. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 381 קלוריות . מתכון זה מגיש 6. עבור $1.16 למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . לכו לחנות וקחו אפרסקים, גרידת לימון, סוכר ועוד כמה דברים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Foodnetwork. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 34% , המנה הזו גרועה למדי. סנדלר אוכמניות אפרסק , סנדלר אפרסק מנגו וסנדלר אפרסק מושלם מיושן דומים מאוד למתכון הזה.

עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד לבן אגוזי ואפרסק

עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד לבן ואפרסק דורשות כ -40 דקות מתחילתן ועד סופן. תמורת 34 סנט למנה , תקבלו קינוח ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 178 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . המתכון מוגש לכם על ידי Foodnetwork. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 יגידו שהוא קלע בול. תערובת של סוכר חום, אגוזי מלך, אפרסקים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה מקבל ציון גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון) של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכלו על מתכונים דומים אלה: עוגת גבינה עם שוקולד אגוזים , אורז אגוזים , ושייק אפרסק לבן פטל .

סרטונים להכנת תפריט אפרסקים בסגנון שונה
איך להלבין אפרסקים (או כל פרי או ירק!)קים ב-Central Market Poulsbo מדגים את הטכניקה הפשוטה הזו. מצא שפע של מתכוני אפרסק - ומאות נוספים - ב...
איך להלבין אפרסקיםבלנצ'ינג אפרסקים היא דרך נהדרת להסיר את העור. אפרסק מולבן כהלכה גורם לעור המטושטש לרדת במהירות ו...
טיפ להלבנת אפרסקרוב האנשים מלבינים את האפרסקים שלהם בשלמותם, מסירים את הקליפה ואז חותכים ומסירים את הגלעין. אני לא יודע מה איתך אבל זה תמיד...
הדרך הקלה ביותר להסיר את העורות מאפרסקיםכיצד להלבין אפרסקים כדי להסיר בקלות את העור לפני שימורים, הכנת ריבה, הקפאה או ייבוש בהקפאה. להוראות שימורים...
טכניקת הלבנה וזעזוע שיעור 1איך להלבין נכון ולזעזע ירקות שיעור 1, כמו גם להקפיץ אספרגוס. בשילוב עם כיתה וירטואלית...
טיפים וטריקים לתפריט בישול והלבָּנה אפרסקים
רעיונות נוספים לתפריט הקשורים לבישול והלבָּנה אפרסקים